Connect with us

Hír

Szeptember legjobbjai

Véget ért az alapszakasz első hónapja, így természetesen kiosztották a hónap legjobb játékosainak járó díjakat.

 

AFC

 

A legjobb támadó Patrick Mahomes lett: 1 510 yardot és 10 TD-t szerzett nulla INT-mellett, 120,4-es passer ratinggel. MVP formában játszik a Chiefs klasszisa, ráadásul a 4-0-ás kezdés mellette szólt.

 

A legjobb védőnek Devin McCourtyt választották. A Patriots elit safetyje 13 tackle-t, négy INT-t és öt leütött labdát mutatott be, a csapata pedig a Chiefshez hasonlóan eddig még veretlen.

 

A legjobb speciális egység-játékos a Browns újonc puntere, Jamie Gillan lett. 20 kísérletéből 11 ment a 20 yardoson belülre és 10 esetben az ellenfél returnere kénytelen volt fair catchet jelezni.

 

NFC

 

Christian McCaffrey volt a legjobb támadó az NFC-ben. A Panthers futója 411 yardot futott, emellett volt még 25 elkapásból 218 yardja, illetve összesen négy TD-je.

 

Shaq Barrett a hónap legjobb védője. A Bucs pass rushere 20 tackle mellett már kilenc sacknél jár, illetve van három fumble-je és hét negatív yardos szerelése is. Vicces lenne, ha egy cserének szánt játékos veszélyeztetné a sack-rekordot a szezon végére.

 

A legjobb ST-játékos itt is egy punter lett. Thomas Morstead 17 puntjából 11 ment a 20 yardoson belülre, illetve 48,8 yardos átlaggal rúgott – nagy szerepe van abban, hogy a Saints 3-1-gyel áll.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!