About the author

10 Comments

 1. 1

  Leonidasz007

  Nem menteném fel a védelmet, de rogton az elejen ketszer kellett res zone-ban vedelezni ami nem sikerult, de semmi pihenioidejuk nem volt, masreszt utanna szinten olyan tempoban ment a rams o mert szaladniuk kellett, hogy utanna se tudtak pihenni. Goffra talan nem szep mondent rahuzni (bar eleh sokazor elovrttuk az o-linet is sztem) de teny hogy magatol nem kepes jol jatszani. Donaldra pedig azert vess egy pillantast legkozelebb. A tavalyi szezonja megteveszto de nem rossz o iden sem

 2. 2

  Csabesz20

  Azért egy DT nem csinál nyarat, lásd Suh. Lehet ő akármilyen jó, ha a védelem többi része nem nő föl hozzá, egymaga édes kevés.

 3. 3

  csak ezt ne

  Nem egy no name védelem ez, Suh nélkül sem. A nevek megvannak, az edző legendás, csak a teljesítmény hiányzott a múlt héten.

 4. 4

  Leonidasz007

  Azert teljesen mas mikor 3andout es egy jo punter miatt a sajat 20asarol indul az ellen mint labdavesztes es a te 20asodrol.

 5. 5

  Pizsama

  Azért Goff 4 labdavesztést hozott össze. A fumble-ja meg kb. a meccsbe került.
  Sokszor kihúzta már ez a Rams D az offense-t a szarból. 21-0-nál és rövid drive-oknál meg ne várjunk csodákat.
  McVay-nél amúgy trend a 3-1-es sorminta, szóval elvileg most bouncingback győzelem jön, aztán még kettő és 6-2-vel fognak állni 3 hét múlva.

 6. 6

  csak ezt ne

  Múlt hétig tuti Rams győzelmet mondtam volna, a Tampa ellen beszedett 55 pont elbizonytalanított, mert az nemhogy gombócból, de nokkedliből is sok. Érdekes, hogy ezért is Goff a hibás, legalábbis e tekintetben is őt említitek. Szerintem Donalds játéka is messze elmarad a tavalyitól, igaz azok űrszámok voltak, a védelem többi része pedig mintha nem is lett volna a pályán.

  A jó csapat ismérve egy ilyen kisiklás után, (ami minden ellenkező hír ellenére azért elsősorban és főként védelmi összeomlás volt), hogy felpattan a földről és jó teljesítménnyel rukkol elő. A 40 pont itt is elég lenne, persze erre kevés az esély ezúttal. Az ellenfél, ha van egy csöpp eszük, és szerintem lesz, tesztelni fogja a secondaryt, jobban, mint egyébként szokta, ahogy írjátok. A Rams a Seahawks ellen még a pocsék években is mindig kompetitív volt, a Seahawksnak van mit törlesztenie (főleg a két évvel ezelőtti nagy verést Seattle-ben), ráadásul a Sólyomfészek becsületét is meg kell védeni, a Saints elleni fiaskó után, úgyhogy nagyszerű meccsre van kilátás.

 7. 7

  csak ezt ne

  Persze, megvoltak bőven a hibák az O-tól is, láttam a meccset, de ilyen erővel mi is kaphattunk volna vagy 100 pontot a Billstől. Legalább 10 db 3 és kit sikerült produkálni azon meccsen. Szóval all in all ez egy szörnyű védelmi összeomlás volt, ez az igazság. Amikor momentumot ért el az O, akkor is konzisztensen képtelenek voltak megállítani a Tampa támadásait. De tényleg nem hiszem, hogy sokat kell magyaráznom, igaz egy pick six is volt benne, meg két saját red zone-ban kezdődő drive, de ez akkor is egy franchise rekordos meccs lett a Bucs számára LA-ben. Nem hiszem amikor McVay ébresztőt fújt mindenkinek, akkor leginkább Goffnak szólt volna, bár biztos neki is.

 8. 8

  acsdav2

  Goffnak a 68 passzkísérlete múlt héten rekord lett végül?

 9. 9

  ahanem

  Bledsoe-nak van 70, Goff a 3. helyre került a 68 passzkísérlettel.

 10. 10

  acsdav2

  Köszi a választ :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team