Connect with us

Hír

TRADE: A Rams a Brownsszal és a Ravensszel is cserélt

A Rams elveszítette a guard Joseph Noteboomot az egész szezonra, így jobb híján a liga egyik legrosszabb támadófalából erősített: egy ötödik körös pickért cserébe megszerezte Austin Corbett játékjogát. Itt azonban nem állt le a csapat, a közepesen teljesítő Marcus Peterst elcserélte a Ravenshez.

 

 

Corbett tavaly 2/1-es pick volt, ennek ellenére nem tudta magát a kezdőbe verekedni, eddig mindössze egyetlen egyszer kezdett. A tehetsége nyilván adott, a Ramsnél talán ki tud bontakozni.

 

A szenvedő Los Angeles továbbá elcserélte Marcus Peterst a másodéves linebacker Kenny Youngra és egy 2020-as ötödik körös pickre a Ravensszel. Mindez azért érdekes, mert Peters eddig minden meccsen kezdett, mióta tavaly egy negyedik és második körös pickért cserébe megszerezte a Rams, ráadásul Aqib Talib IR-re került, vagyis elég vékony lett a CB-sor. Ugyanakkor messze nem játszott olyan jól, mint a Chiefsben, a szerződése is lejárt volna a szezon végén, így nem olyan nagy érvágás – már csak azért sem, mert Young egy fiatal, tehetséges védő, aki a 2021-es szezon végéig olcsón megtartható.

Plusz azóta a Rams megszerezte Jalen Ramsey-t.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!