Connect with us

Hír

TRADE: Diggs a Seahawksé!

Safety segítséget kap a Seahawks, a Lions pedig megvált védelme egyik vezérétől. Quandre Diggs és egy hetedik körös pick költözik Seattle-be egy ötödik körös pickért cserébe – írja Tom Pelissero.

A Lions szurkolóit és játékosait is sokkolóan érintette a csere, Darius Slay például egy “WTF 🤦🏾” tweettel reagált a történtekre, Jamal Agnew pedig egy “Nooooooo” felkiáltással. Diggs amellett, hogy tényleg vezére volt a Lions secondarynek és a teljes defense-nek, 66%-ban pályán is volt, a legtöbbet a safetyk közül. A helyét így Tavon Wilson és Will Harris veheti át elsősorban.

A Seahawks secondaryje és védelme nem teljesített a legmagasabb szinten, így elkélt a segítség, Diggs pedig egyből a kezdőbe léphet minden bizonnyal. A 2015-ös hatodik körös safety tavaly írt alá egy három évre szóló hosszabbítást $20,4 millióért, így 2021-ig van szerződése, ami most már a Seahawkshoz köti. A következő két évben bő $10 millió lesz az alapfizetése, a Lions pedig körübelül $4,5 millió halott pénzt nyel be a csere kapcsán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!