Connect with us

Hír

Trade-pletykák a határidő előtt

Október 29.-ig lehet cserélni az NFL-ben, így értelemszerűen rengeteg pletyka terjed a ligában. Összegyűjtöttük a legfrissebbeket.

 

 

A Lions ugyan nem árulja a remek corner Darius Slayt, ugyanakkor nem zárkózik el teljesen a védő elcserélésétől, természetesen megfelelő ellenérték fejében. Az biztos, hogy egy első kör lenne a minimum.

 

Hasonló a helyzet Arizonában is, ahol Patrick Peterson iránt érdeklődnek a csapatok. A Cardinals sem akarja minden áron értékesíteni legjobb védőjét, de nyilván van az az ellenérték, amire hajlandó lenne rábólintani a csapat.

 

A Texans egyáltalán nem árulja DeAndre Hopkinst, ennek ellenére állítólag több csapat is érdeklődik iránta. Ha Laremy Tunsil két első kört ért, akkor a liga legjobb elkapója vajon mennyit kóstálna?

 

Szinte biztos, hogy csapatot vált a futó Kenyan Drake, nem utazott el ugyanis a Dolphinsszal Pittsburghbe (feltehetően nem akart a csapat egy sérülést kockáztatni). A Lions és a Titans érdeklődéséről lehetett eddig hallani.

 

A Rams nem áll le, Marcus Peters után Aqib Talibot is eladná. A 33 éves corner jelenleg kisebb sérüléssel küzd, a kora és az állapota miatt egy 6. körért már jó eséllyel mozdítható lenne.

 

A 49ers értékesíteni a csereirányító CJ Beathardöt. A Bears lehet az egyik érdeklődő.

 

A Falcons kijelentette, hogy hiába jár le jövőre Austin Hooper szerződése, a csapat nem akar megválni a lassan elitté váló TE-től.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!