About the author

7 Comments

 1. 1

  Leonidasz007

  Podcast formában nem lesz. Irásban pedig ezuttal egy rövidebbet kapott és ott a heti previewban

 2. 2

  ThySoul

  Akkor elnézést, ki ment a fejemből, de ha jól emlékszem elég egyértelműnek láttátok, szóval nyugodtan szunyókálhatok :D

 3. 4

  ThySoul

  Off: MNF beharangozó nem lesz? (Csak hogy legyen e értelme felkelni hajnalban)

 4. 5

  ahanem

  Esetleg aztkifejtenétek, hogy mitől jó ez az ATL offense? Illetve azt, hogy Ramsey mégis mitől játszott jól (vegyük ki a FF-t, a coverage érdekel) ?

 5. 6

  katonadani

  Falcons offense: 4. legtöbb yard/drive, 7. legtöbb pont/drive
  Ramsey végig tapadt Juliora, a liga egyik legjobb elkapójára, nem lehetett levakarni. Egyszer megégette valóban, ezt említettük is, a számait ez elrontja a meccsről.

 6. 7

  ahanem

  Amíg a csapat 2 TD-n belül van, az offense nem csinál semmit, majd ha ez elmúlt, akkor elkezdenek pontokat gyártani, amikor már láthatóan kicsit lazábbak az ellenfelek védelmei, és még ekkor sem halad gyorsan az offense, 4-5 perces drive a legkevesebb, ami rémlik. A számok jók, csak a 78%-a garbage time-ban jön, amikor meg számít, akkor nem jön semmi.

  Ramsey végig tapadt, így a 9 targetből 6 elkapás 93 yardért, illetve a 2 missed target a pass rush miatt ugyebár. Mert Ice tényleg túldobta, egyszer magas, egyszer hosszú, egyszer meg széles/magas volt. A 3 rossz passzból egyszer nem volt ott a pass rush, s ha a hosszú passz (ahol a legjobb volt Ramsey coverage-e) nem hosszú fél méterrel, akkor itt most egy 7/120-ról beszélünk.

  Igen, Ramsey egy nagyon jó corner, jobb napjain elit, de most nem játszott jól. Nyilván jó üzlet a Ramsnek és sok elkapót le is fog venni a pályáról, de vasárnap nem ez történt, szóval ne így beszéljünk róla, ha lehet.
  Inkább a Rams secondary többi tagját dicsérném, mert ők jobban végezték a dolgukat.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team