Connect with us

Hír

Újabb komoly veszteséget szenvedett a 49ers támadósora

A 49ers már elveszítette korábban a remek LT Joe Staley-t, a héten pedig Kyle Juszczyk került egy hónapig partvonalra. Itt azonban nem ért véget a csapat balszerencséje, térdsérülés miatt a kezdő RT Mike McGlinchey 4-6 hétre kidőlt. A hírt Kyle Shanahan jelentette be.

 

 

Mike McGlinchey tavaly 1/9-es volt, a lehetséges 20 mérkőzésből 20-szor kezdő volt. Távolról sem volt tökéletes a játéka, de ennek ellenére óriási érvágás lesz a hiánya, a helyét ugyanis a korábbi draftolatlan Daniel Brunskill veszi majd át, aki még soha kezdett NFL-meccsen, ráadásul mindössze nyolc snapje van 2017 óta tartó karrierje alatt.

 

A 49ers a következő négy-hat héten a Rams, a Redskins, a Panthers, a Cardinals (2x) és a Seahawks ellen fog játszani, vagyis a meglepően jól játszó Dante Fowler (és részben Aaron Donald), Ryan Kerrigan (bár most neki sincs jó éve), Brian Burns/Mario Addison, Chandler Jones, Jadeveon Clowney/Ziggy Ansah fémjelezte pass rusht kell megállítani a két kezdő tackle és a liga talán legjobb fullbackje nélkül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!