Connect with us

Hír

11. heti sérülésjelentés

Újabb hét, újabb adag sérült sztár. Nézzük, kik nem állnak majd a csapatuk rendelkezésére vasárnap.

 

 

A Lionsből ismét hiányozni fog  QB Matt Stafford, ráadásul T Rick Wagner is. Falemberből hasonlóan rosszul áll a Broncos és a Saints is, előbbinél Ja’Wuan James, utóbbinál G Andrus Peat nem fog játszani. A Ramsnél T Rob Havenstein fog hiányozni.

 

A Coltsnál TY Hilton és Parris Cambell, a Bengalsnál  AJ Green, a Ramsnél Brandin Cooks, az Eaglesnél Alshon Jeffery, míg a Vikingsnál  Adam Thielen lesz harcképtelen elkapófronton. Utóbbinál továbbá nem fog játszani DT Linval Joseph, G Josh Kline és S Anthony Harris sem.

 

A Jets a legszerencsétlenebb csapat jelenleg a ligában, a fél keret szerepel az injury reporton, köztük pedig a két legnagyobb hiányzó C Ryan Kalil és LB CJ Mosley. A Falcons sem járt sokkal jobban, RB Devonta Freeman és TE Austin Hooper sem fog játszani.

 

A 49ersnél sem lehetnek maradéktalanul boldogak, ugyanis RB Matt Breida, K Robbie Gould, TE George Kittle és T Joe Staley is kihagyja a fordulót. További nagy név még a hiányzók listáján a raiderses S Lamarcus Joyner és a bearses LB Danny Trevathan.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!