Connect with us

Hír

21-2-es mérleget tud felmutatni idén a Pats 2016-os QB-sora

A 2016-os Patriots keretében három irányító kapott helyett: Tom Brady, Jimmy Garoppolo és Jacoby Brissett. Brady azóta is kezdő, viszont időközben Garoppolo és Brissett is azzá vált, ráadásul mindhárom QB 20+ milliót keres, utóbbi kettő 27+ milliót. Nem mellesleg pedig csapataikkal vezetik a csoportjukat.

 

 

Az, hogy a Patriots veretlen nyolc mérkőzés után, nem olyan meglepő, ez bőven benne van a pakliban. A liga egyetlen másik veretlen csapata viszont a 49ers Jimmy Garoppolóval az élen, ami akkor is megsüvegelendő, ha mindkét gárdának nagyon könnyű volt a sorsolása. Brissett nem veretlen már, viszont az 5-2-es mérleg így sem rossz (pláne, hogy eredetileg nem rá szabták a csapatot), és ez is elég egyelőre az AFC South első helyére és a konferencia második kiemelésére.

 

Hosszú persze még a szezon, a 49ers sorsolása brutális, az AFC South pedig rettentő kiegyenlített, de jelen állás szerint nagyon jó esély van arra, hogy az AFC döntőt (a második kiemelt ugyanis csak a döntőben játszhat az elsővel) és a Super Bowlt is olyan csapatok játsszák, ahol Bill Belichick által kiválasztott irányítók kezdenek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!