Connect with us

Hír

A Dolphins lemondott egy hazai meccsről, Brissett megúszta

Volt pár érdekesebb hír hétfő délután, összeszedtük a legfontosabbakat.

 

 

A Colts jó híreket kapott: a kezdeti ijedelem után kiderült, hogy Jacoby Brissett térde többnyire rendben van, így akár már vasárnap is játszhat. Mivel a Colts a Dolphins ellen lép pályára, jó eséllyel kap egy extra hét pihenőt az irányító.

 

A Bucs kezdő futót cserélt. Peyton Barber nem győzte meg Bruce Arianst, mindössze 3,3 yardos átlaggal futott, a passzjátékba sem lehetett bevonni, így vasárnap kipróbálta főállásban Ronald Jonest. Sokkal jobban ő sem játszott, de a kis javulás is javulás, így Arians elmondása szerint a következőkben ő lesz a csapat kezdője.

 

A Titansnél megsérült a corner Malcolm Butler. A héten biztosan nem fog játszani, de Mike Vrabel szerint jó esély van rá, hogy az egész szezont kihagyhatja csuklósérülés miatt.

 

A Dolphins lemondott egy jövő évi hazai mérkőzéséről, állítja a Miami Herald. Egyelőre nem tudni, hogy a csapat Londonban vagy Mexikóban fog-e játszani. A lépés egyébként várható volt, hisz Super Bowlt csak azok a csapatok rendezhetnek, akik hajlandóak nemzetközi meccseken házigazdaként részt venni, a Dolphins pedig nagyon szeretné a Super Bowlt Miamiba hozni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!