About the author

51 Comments

 1. 1

  Kisnyul Tamás Balogh

  ez a vodafone-os reklám csak nálam takarja ki a fél cikket? :/

 2. 2

  Csabesz20

  Nekem is kitakarkja az elejét a Vodafona banner…

 3. 3

  ewzywv

  ha nyer a Falcons még 3-4 meccset és emiatt nem rúgják kis Dan Quinnt az egy nagy hiba

 4. 4

  Gergely Nagy

  Nekem mobilon nincs semmilyen reklám.

 5. 5

  RvBalazs

  AD Blocker… és nincs több ilyen gond

 6. 6

  RvBalazs

  A DEN-MIN eléggé egy Broncos szurkoló oldalról van kielemezve, így had adjam meg a Vikes oldalát
  Nem tudom, hogy miért tart a csapat két playbookot: egyet “A rettenetes, az unalmas és a kiszámítható” címmel és egy “már majdnem modern, használjuk a tehetségeket” címmel.
  Vagy ha van két ilyen playbook, akkor az első ássák el mélyre, nem kell megszűntetni.
  Nagy gondok vannak a playekkel.
  még a második félidőben elején is ismételték magukat (B. Johnson 9 yard elkapás, D. Cook futás 2 yard, first down. B.Johnson 9 yard elkapás, majd futás D. Cook – jé nem sikerült)
  Persze, az O line katasztrófa és idén bizony már nem lesz jobb. De ha ilyen elkapók vannak, hogy még a 7. körben is egy értelmes Bisi Johnson érkezett. Mellette a rosteren: Diggs, Thielen, Beebe, Irv Smith, Rudolph. És az első félidőben 47 yardot haladtunk… 47. Diggs egy elkapásból többet csinál, de 1 targetet kapott, ami zászló miatt nem került be a statisztikába.
  Örülök neki, hogy tudna váltani a két playbook között. De ahogy képzelem kb az első félidőben Zimmer nyomta, hogy Futás-futás-3rd&long passz. Aztán a félidőben annyit mondott, hogy “leszarom, mit csináltok, nem vagytok képesek hozni a tervem” és akkor kicsit elengedték a labdát.
  Ha így megyünk a PO-ba, akkor inkább hagyjuk az egészet, vagy tudni fogom, hogy mire fogadjak.

 7. 7

  katonadani

  hú de fura. (automatikusan érkeznek a reklámok, de szólunk az ügynökségnek)

 8. 8

  RvBalazs

  sajnos csak az offense-ról beszéltem, pedig a másik két csapategység is megérdemel pár szót.
  Defense: ilyen CB sorral egy potens csapat szét fog szedni minket. Valamit nagyon rendbe kellene tenni, vagy állandóan 6 emberes pass rush-t nyomni az irányítók arcába.
  Nagy probléma, hogy nevetve csináltak meg a Vadlovak két 4&6-t. Jól keresték a missmatch-eket.
  Special team: ez nem az ő napjuk volt, de remélem egyszeri baki volt

 9. 9

  Andras Daroczy

  Sziasztok, egy 2/3 képernyős vodafon reklám van a kepernyőmön amit nem tudok kikapcsolni(nem vírusos a tablettem)
  Csak a képernyő kis részét látom, másnak is van hasonló gondja?

 10. 10

  Bélabá a csótány

  Nálam nincs.

 11. 11

  Ádám Váradi

  Én azt gondolom, hogy most nem volt rossz a secondarynk a második félidőbe! És hogy miért? Ha megfigyelted Xavier Rhodes sokkal kevesebb snapet volt fent a pályán a második félidőbe, sokszor kerestem, hogy ki van fent Curtland Suttonnal szembe és az esetek többségébe nem ő volt! Mike Hughes fiatal és tehetséges, adj neki elég időt, egy ilyen sérülésből visszajönni nem egyszerű, Holton Hill korrekt játékos, de volt egy 8 meccses eltiltása szóval még tanulja a sémákat, kevés snapet kap. Mackensie Alexander nagyszerű nickel corner. Xavier Rhodes cut, Trae Waynes szabadügynök lesz, de ha megtudjuk tartani 2-3 millióért vissza kell igazolni. Jayron Kearse-el pedig nincs miss match a TE játéknál.

 12. 12

  Fetyke

  A Falcons kicsit későn ébredt, és gyakorlatilag már nincs esélye a WC hely egyikének megszerzésére. Remélem nem kiabálom el, de az NFC-ben úgy néz ki, hogy már leosztották azt, hogy kik jutnak be a PO-ba, csak a sorrend kérdéses.

 13. 14

  Ádám Váradi

  DEN-MIN: Tulajdonképpen arra lennék kíváncsi, hogy mi változott a félidőbe? Kubiak bement az öltözőbe jól lebaszta Zimmert hogy ne szóljon abba amibe nem ért. Vagy Kubiak és Stefanski között valaki valakinek átadta a pálcát és a másik személy hívta a játékot? Nem tudom, de ha így működik akkor azt a személy kell erőltetni. Én már Zimmer mágikus defensebe sem hiszek, nagyon szívesen elfogadnám Head Coach-nak Kellen Moore-t a Dallas Offense coordinator-át. Vele Dak Prescott ráhajtott a nagy pénzre. Jayron Kearse szabadügynök lesz a szezon végén. Mindenképp meg kell tartani, csak ne csináljon hülyeségeket, nekem nagy szívfájdalmam, hogy elvették tőle a Special Team kapitányságot. Továbbá azt se értem, hogy Dru Samia-t miért nem teszteljük, hogy lehet-e rá építeni? Könyörgöm 5 meccsünk van még mikor fogjuk megtudni hogy alkalmas e focira vagy nagy pénzért igazolunk ide valakit! Elflein katasztrófa, Reiff szintén! Utóbbi olyan sacket engedett hogy a külső vállán nem volt senki és ő kifele mozgott ergo ezzel elengedte a védőt. Most már egyre nyugodtabb vagyok, hogy nem fogunk hülyeséget csinálni és Trent Williams lesz a mi emberünk, azért mert a Cleveland magasan fog draftolni egy OT pickhez.

 14. 15

  Zsombor Szőke

  Nálam is van, semmit nem lehet vele kezdeni…

 15. 16

  Ádám Váradi

  Vikings szurkolóként remélem, hogy jövőhéten bukik a packers, nekünk pedig fel kell készülni a szünetbe a Seattle-re. Utána az egymás közti meccsen fog eldőlni, hogy ki lesz a csoportelső, az biztos hogy a 49ers vagy seattle lesz aki első héten pihenni fog a PO-ba, a másik pedig a Packers-Vikings duó egyike.

 16. 17

  Ádám Váradi

  Így se rossz az a védelem, Miller magához képest gyengén játszik, Chubb sérült, de azzal hogy a vikings tudott váltani, teljesen másra számított Fangio. A playek között gyorsan felálltunk és No Huddle-el mentünk, ez a védelem számára kedvezőtlen mert kevesebb ideje van átgondolni hogy mit is hívjanak. Egyébként nézzétek meg milyen játékosokból csinált Fangio prémium játékost. Justin Simmons Safety, Alexander Johnson LB, D-line pedig jól működik

 17. 18

  Fetyke

  Erről van szó!
  A Falcons szemszőgéből: a Vikes, Seahawks, 49-ers hármasnak még 1-1 mérkőzést kell nyernie ahhoz, hogy már matematikailag se maradjon esély a WC-re. És ha a Saints nyer még két mérkőzést, akkor elúszott a sólymok számára csoport és a rájátszás is. Elég valószínű forgatókönyv!

 18. 19

  Ádám Váradi

  Elnézést! A saints-nek könnyű a sorsolása, ő lesz az egyik pihenő

 19. 20

  Fetyke

  Nagyon egyformán látjuk a dolgokat!
  Most van egy kis pihenésre lehetőség. Jó volna, ha a sérültek felépülnének, mert szükség van rájuk.
  És a védelmet nagyon rendbe kell tenni a pihenőhét alatt, mert nem ehhez szoktunk!

 20. 21

  Fetyke

  Igazából az első félidőben sem volt annyira rossz a secondary, mint amilyennek kinézett. Azért megint olyan elkapásokat csináltak meg ellenünk (például az első negyedben Rhodes vagy Waynes ellen), ami 10-ből 8-szor nem sikerül (tök szoros coverage mellett behúzott nagy játékok).
  Összességében volt rossz minden az első félidőben, amiből így katasztrófa lett.

 21. 22

  Ádám Váradi

  Érdekes kérdést fogok feltenni! A négy nagy hiányzó közül, kinek érzed legkevésbé a hiányát?

 22. 23

  Bélabá a csótány

  Miközben övék a hátralévő legerősebb sorsolás…

 23. 24

  Fetyke

  Megfordítom a kérdést és nálam ilyen sorrendben hiányoznak a kezdők: Kline, Joseph, Thielen, Harris. Safety poszton szerintem elég mélyek vagyunk. Elkapó részlegen is úgy néz ki tudjuk azért pótolni sémákkal Adam-et (múlt héten ugye Cook screen játékaival, most pedig azért elég jól szétosztotta a labdákat Kirk). Azért a futás elleni védelmünk tegnapra már kicsit szétesett, a támadófalról pedig nem is beszélve. Egyszerre két oldalra nem tud Bradbury sem besegíteni és így már a fla a tavalyi szintre zuhan vissza Kline hiányzásával.

 24. 25

  RvBalazs

  Az indulatok elvittek kicsit :D
  De igazad van
  Kearse elég fontos alapja a védelemnek, lehet rá építeni.
  Rhodes tényleg cut vagy trade, de nem hiszem, hogy bárki is átveszi a fizetését (akár egy 5. kört adhatunk mellé hogy vigyék)
  Hughes,Hill,Alexander jó játékosok. Igazán egyikük se lesz kiemelkedő, hogy az igazi WR1-t leszedjen a pályáról. Azért Rhodes plafonja sokkal magasabb mint nekik, és Top formában ezt mutatta is.
  De ha ezek a fiatalok vannak fent, akkor sokkal nyugodtabban nézem én is passzokat.

 25. 26

  Ádám Váradi

  Én szerintem pedig pont Linval hiányzik a legkevésbé, Armon Watts nagyon jó játékos lesz!

 26. 27

  Fetyke

  1.) Én nem hinném, hogy Zimmer ilyen mélyen beleszólna a támadó játékhívásokba. A héten is nagyon pozitív dolgokat nyilatkozott Kubiakról, majdnem mintha két HC-énk lenne. Én inkább két helyen látom a problémát. Az egyik, hogy mintha nagyon ragaszkodnánk az első 15 play-es szabályhoz, ami előre meg van nálunk írva. Mit írtunk föl a meccs előtt? Futás hatodszorra is? Akkor futunk, ha egyszer felírtuk. A másik, hogy egy-egy jobb mérkőzés után mindig elkezdenek bízni támadó oldalon az edzők a támadó falban. Pedig ez (főleg Kline hiányában) még nem egy jó támadófal. Nem szabad a szebből, 2-3 lépés után passzoltatni Kirk-öt, mert akkor nem kap elég időt az Oline-tól a játékolvasására. A második félidőben sokkal jobban hátra lépett, elővettük a PA játékokat (nem is értem miért nem erőltetjük) és gyakorlatilag sorra dobta a nagy játékokat Cousins. Ezt kell erőltetni…
  2.) Ebből kifolyólag én nem küldeném el Zimmert. Könnyen csinálhatunk rossz cserét az elküldésével. Azért nincs neki rossz alapszakasz mérlege nálunk. A rájátszást kellene majd most már egyszer rendesen megcsinálni…
  3.) A védelem valóban nem működik egy ideje (azért a szezon elején a hazai meccsekre nem lehetett panasz). Most van egy kis szusszanás, nézzük meg, hogy esetleg mennyire sikerül összeraknia ezt a csapatrészt az öregnek.
  4.) Nem kérdés, hogy a támadófal bal oldala kuka. Egyszerűen értékelhetetlen, amit az a két játékos ott nyújt. A következő holtszezonban ez a legfontosabb megoldandó feladata Spielmannek, fontosabb a corner sor frissítésénél is.

 27. 28

  Ádám Váradi

  Attól tartok hogy Rhodes már soha nem lesz a régi, és ekkora fizetéssel még egy évre ezt megkockáztatni. Teljességgel kizártnak tartom.

 28. 29

  Fetyke

  Nincs 5. körünk jövőre, azt odaadtuk a viking rúgóért a Ravensnek. :)

 29. 30

  Fetyke

  Ettől én is egyre inkább kezdek tartani…

 30. 31

  Ádám Váradi

  Jönni fog szerinted Trent Williams?

 31. 32

  Fetyke

  Én a jelenről beszéltem. Szerintem is vannak tehetségek a csapatban, akik majd tudják helyettesíteni Josephet, de azért most még szükség van rá. Egyébként nálam Kline annyira kiugróan a legfontosabb hiányzó, hogy a másik három sorrendje simán megcserélhető lenne egymás között. Ezért is fordítottam sorrenden.

 32. 33

  Fetyke

  Hát ezt lehetetlen megmondani, mert a Redskins front office-ból bármit kinézek, és ugye félig rajtuk múlik a történet. :)
  Ami biztos, hogy, hogy egyelőre úgy néz ki, hogy Kirk kapitánnyal lehet hosszabbítani a szezon végén, és ezzel fel tudunk szabadítani pénzt erősítésre. Egy falember kell a piacról (én is Trentnek örülnék egyébként a legjobban) egy másik pedig a draftról a bal oldalra, és akkor az offense 1-2 évig rendben kell legyen.

 33. 34

  Ádám Váradi

  Még egy kérdésem van! Van nálunk nem 1, nem 2, hanem 3 korrekt TE, kettő talán még jobb is a korrektnel. Miért nem lehet többször használni őket? Irv simán futhatna hosszabb útvonalakat ehelyett a 7yardos route-nal. Ha emlékszel Tyler Conklin is kulcs szituációba 3&14-re kapta el a labdát.

 34. 35

  Fetyke

  Hú de nagyon előre szaladtál! :)
  Egyelőre pihenjük ki a múlt hetet mi is, aztán a többit majd meglátjuk. Vasárnap éjjel még szurkolunk a 49-ers-nek, aztán utána már majd ellenük… :) A Seahawks ellen nagyon nehéz mérkőzést várok, majd utána meglátjuk, hogy álmodozhatunk e merészebbeket…

 35. 36

  ahanem

  Zseniális, 1-7 után run the table, csak azért, hogy még úgy se legyen rájátszás, cserébe ne hozzunk egy jó játékost sem a drafton.

 36. 37

  Fetyke

  Ez számomra is nagy talány, mikor Kirk állítólag már Washingtonban is jól operált a 2 TE-s felállásokkal. Lehet, hogy ezt majd a PO-ra tartogatjuk inkább, és most csak akkor vesszük elő, ha nagyon kell. :)

 37. 38

  Fetyke

  Csak a Saints-t oda-vissza! :)

 38. 39

  bjeela

  Azannyát, télleg. Penig nagyon csinos lett vóna, de későn ébrettek. Szívem szerint kívánnék nektek minden jót, ami ugyebár gyűrűt jelent, de ahogy elnézem max egy konf. döntő néz ki nektek, semmi több.

 39. 40

  redbull76

  Ez ìgy mind ok. Csak az a kérdés, hogy jövőre lesz-e normális irànyító. Amùgy a Packers ellen szerintem 8 ponttal kaptak ki, de az is 1 labdabirtoklàst jelent.

 40. 41

  ahanem

  Jajj de várom már a hálaadás estéjét :)

 41. 42

  ahanem

  ENNEK a védelemnek nem számít, és simán belelátom, hogy egy csapat sem fog 10 pont fölé jutni, teljesen mindegy a sorsolás.

 42. 43

  Zoltán Debreczeni

  DOKTOR! Kirk Cousins. Annak aki így kibelezi a lovat meg kell adni ami jár.

 43. 44

  wolandrule

  Voltak szar meccsek és még szarabbak, az egyik leggyengébb forduló volt, amire emlékszem sok év alatt.
  Talán a Broncos- Vikings meccs volt elfogadható, a végén sajnáltam a Denver O-t, megérdemelték volna a TD-t, 3 megoldott 4.-el. Azt is Fangio baszta el, érthetetlen challenge, aztán hagyott lemenni az órából a legvégén 10 másodpercet, így ugrott a 4. kísérlet…

 44. 45

  bjeela

  Fangionak ez a HC pozíció túl sok. Maradjon csak DC és jöjjön szépen vissza hozzánk…

  A Falcons WC-re hajt és meg is szerzi, ha így folytatja.

  A Lions viszont rohadt nagy csalódás nekem, pontosabban Patricia. Egy volt(nem is akármilyen) DC ennyire ne érezze a védelmet… Tuti nem ezt tanulta BB-től.

  Ja, és a reklám tényleg szarul lett beillesztve, nézzétek már meg az adminban, hol lett elcseszve.

 45. 46

  Fetyke

  1 apróság Fangio és a Denver védelmében. Ha jól emlékszem, akkor volt egy kiírás, hogy eddig mind a 7 mérkőzésüket 1 labdavesztésnél kisebb különbséggel (sőt azt hiszem 5 pontont belül) vesztették el. Ez nyilván nem jó. De Dani szokta mondani az év elejei prognózisoknál, hogy aki minden szoros meccsét megnyerte, attól visszaesés várható, mert az fenntarthatatlan, és ez be is jön egyébként mindig. Ugyanez fordítva is igaz. Ez a Broncos most sorra bukja szorosan a mérkőzéseket, de ebből jövőre simán lesz egy 50-50-es stat, ami már egy pozitív mérlegű szezonra és egy WC-re akár elég is lehetne. És mindezt normális irányító nélkül…
  Én adnék még lehetőséget Fangionak, jövőre jó lesz az a Broncos.

 46. 47

  CaptainBukova

  a saints szerintem bele fog még futni egy-két pofonba az alapszakaszban. inkább a north és a west adja majd az első 2 seed-et

 47. 48

  Ádám Váradi

  Irv Smith-et én annyira imádom, igazi slot TE! Rudy meg mindig is Rudy marad.

 48. 49

  ahanem

  hálaadás estén kikapnak de azon kívül talán a niners ellen, de azt sem látom bele túlságosan

 49. 50

  ahanem

  egyet is értek meg nem is
  ha kirúgják akkor ki lesz helyette? leginkább emiatt a kérdés miatt van még ott
  de ha továbbmegyünk, most végre így, hogy nem DC, foglalkozhat azzal, amihez ért is. nem feltétlen kell neki hoznia az összes védelmi play koncepciót, ha vannak olyanok, akik nála jobban csinálják, akkor azt be kell látni és engedni kell nekik, hadd csinálják.

 50. 51

  Rpi

  Amúgy most akkor érti valaki, hogy mi van a Falconssal? A draftpozit akarják elcseszni vagy mi? 😀

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team