Connect with us

Hír

A Giants elsőkörös újonca még novemberre sem értette meg a csapat védelmi sémáját

DeAndre Baker kapcsán a draft előtt is lehetett olyan dolgokat hallani, hogy nem elég jó a munkamorálja, a hozzáállása, és nem a legélesebb kés a fiókban. A tehetsége óriási, ez vitathatatlan, azonban a tavaszi negatív hangok most visszaütköznek, ugyanis a fiatal cornerback még most, novemberben sem érti teljesen a Giants védelmi sémáját, ezt pedig ő maga vallotta be. Arról kérdezték Bakert a Cowboys elleni meccs után, hogy miben kell még leginkább fejlődnie.

A játékokban és ilyesmi. A playbookban, hogy tudjam a játékokat. Tudnom kell, mit kell csináljak, hol a helyem

– mondta Baker, via nj.com.

Baker volt a felelős Amari Cooper 45 yardos TD-elkapásánál is hétfő éjjel, ahol teljesen üresen maradt a Cowboys elkapója, mert a jelek szerint az elsőkörös cornerback rosszul tudta a játékot és teljesen magára hagyta a Dallas legveszélyesebb fegyverét – cover 2 man volt a hívás, ő pedig zónázott és elengedte Coopert, aki keresztbe futott a pályán.

Baker idén minden meccsen kezdő volt, és 47 targetből 33 elkapást, 578 yardot (17,5 yardos átlag, 207  yard elkapás után), 6 TD-t és ezzel 151,4-es passer ratinget engedett, miközben csak 2 leütött passza van a PFF adatai alapján, ahol a 116 kvalifikáló cornerback közül a 115. legjobb értékelést kapta eddigi teljesítménye alapján.

Giants cornerbackekkel kapcsolatos hír még, hogy a csapat aktiválta IR-ről Sam Bealt, akit a 2018-as supplemental drafton választott ki Dave Gettleman, de még nem tudott éles meccsen pályára lépni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!