Connect with us

Hír

A hét játékosai – Adams és Clowney a legjobb védők, Lamar és Cook a legjobb támadók

Lamar Jacksont és a két védőt akár előre is beírhattuk volna, annyira egyértelmű volt, hogy ők lesznek a hét legjobbjai.

AFC

  • Lamar Jackson, QB, Baltimore Ravens
  • Jamal Adams, S, New York Jets
  • Jason Sanders, K, Miami Dolphins

Idén harmadszor, és zsinórban másodszor lett a hét legjobb támadója Lamar Jackson az AFC-ben. A Bengals ellen 15/17, 223 yard, 3 TD mérleggel és tökéletes passer ratinggel dobált, illetve futott még 65 yardot és egy touchdownt. A 47 yardos futása igazán szemet gyönyörködtető volt. Adams elképesztő volt a Giants ellen, mindenhol ott volt. Kilenc tackle, két sack, egy kierőszakolt fumble és két leütött passz mellé fogta magát, és kiszedte Daniel Jones kezéből a labdát, és vissza is hordta TD-re. Sanders háromból három mezőnygólt bevágott (47,48,48 yardról) és egy extra pontot is hozzátett. A Dolphins 16 pontjából 10-ért volt felelős.

NFC

  • Dalvin Cook, RB, Minnesota Vikings
  • Jadeveon Clowney, Edge, Seattle Seahawks
  • Younghoe Koo, K, Atlanta Falcons

Cook 26 futásból 97 yardot ért el, illetve 7 elkapásból 86 yardot. Ez a második ilyen elismerése Cooknak, aki vezeti a ligát labdacipelésekben (203), labdaérintésekben (243), futott yardokban (991) és scrimmage yardokban (1415). Clowney Adamshez hasonlóan folyamatosan kitűnt a mezőnyból, ötször ütötte meg Garoppolót, egyszer sackelte, illetve kierőszakolt egy fumble-t, egy másikat pedig visszahordott TD-re. Koo négy mezőnygólt és két extra pontot értékesített, a Falcons pontjainak több, mint feléért volt felelős.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!