About the author

31 Comments

 1. 1

  vabu

  Kibaszott nagy meccs volt,ugy hogy mindkét oldalon a védelmek domináltak.

 2. 2

  ducksfan

  Jarred, ha esetleg az intróhoz hasonló stílusban írnál egy könyvet (témától függetlenül) vevő lennék rá.
  A meccsről: a halászsas ravasz volt, mert eljátszotta (többször is), hogy kell a jószívű aranyásó segítsége és kajája, és amikor az aranyásó már megunta a jófejkedést, addigra már olyan jól eljátszadoztak, hogy elfelejtette, hogy ő is nagyon éhes. És ez a játék a közelben legelésző zebrákat is annyira magával ragadta, hogy alig-alig dobáloztak a hülye sárga rongyaikkal.
  (Eközben a Delfinek idén is pezsgőzhetnek).

 3. 3

  bjeela

  Lelkesen sziggyák JG-t alant(van miért, de azért a srác csak 100-as rétinget hozott össze eddig a szezonban), miközben valahogy a feledés homályába vész, hogy az eddig MVP formát produkáló RWilson felettébb gyengécske teljesítményt tett le az asztalra és ha nincs a meglepő módon kitűnőre vizsgázott védelem, akkor ez a halászsas éhen maradt volna.

 4. 4

  RvBalazs

  SEA részére melyik 4-t gondolod biztosnak? mert szerintem max 2 a biztos szint

 5. 5

  LoB

  Igen nem játszott MVP formában a liga talán legjobb védelme ellen (a többi meccseken 10ből 8x viszont igen, eléggé igen). De fontos 3.kisérleteket dobott meg, vagy futott meg, főleg a végén 3.és2nél ő futotta meg és kerültek FG távba,
  És igen, ha nem játszik jól a védelem akkor kikapnak. Ez ilyen. Ha nem játszik jól a friscovédelem akkor meg ők kapnak ki. Nagy meccs volt két jó védelem, két szenvedő offense. PO kaliberű, mármár NFC döntő kaliberű összecsapás.

 6. 6

  ewzywv

  nem hiszem h ezek a vélemények szidásnak számítanak. Egyébként azért van különbség a között h Wilsonnak most gyengébb meccse volt egy top3-s def ellen (de közben voltak zseniális megmozdulásai is pl a 3&16 a végén), minthogy JimmyG egész szezonban egy rendszer/game manager QB benyomását kelti. Lehet h 100s a qbr-e, de azt pl úgy h a sikeres passzai esetében átlag 4 yrdra passzol. Ellenben ha vmi komolyabbat kell megdobni akkor jóval több a hiba mint a siker, lsd a meccs végén amikor aluldobta az elkapóját 3. kisérletre és Shaq Griffin leütütte a labdát

 7. 7

  bjeela

  Dehogynem, szidjátok, mint a bokrot és mint már fentebb leírtam van miért. És ma nem volt nagy különbség kettejük között.

 8. 8

  bjeela

  Mondtam én mást? Hát hazudokén? Mit ismételgecc itten? ;)

 9. 9

  Gáspár Bollók

  Ha a statokat nézzük, azért volt különbség.
  Passing: 24/34 – 232yds – 86,9 RTG vs. 24/46 – 248yds – 66,2 RTG
  Rushing: 53yds vs. 1 yards

 10. 10

  LoB

  melyik meccset nézted? wilson az egy int-n kívűl nem nagyon dobott rosszul, így hogy az OL szétesett folyamatosan, Lockett megsérült. Fontos 3.downokat dobott meg a végén vagy futott meg.
  Garoppolonak volt egy intje, nem az ő hibájából, egyszer megúszta Griffin pickjét, és volt még vagy 3x mikor a védő elejtette (Wright, Wagner, Flowers). És rendre túldobta a WReket, 3.kisérleteknél megremegett stb.

  “Oké, valamicske van, de RW egy MVP szintről zuhant egy oltárit, míg JG egy elfogadható közepesről.”
  nem lehet minden defense ellen 400yardot és 4-5TDt dobni. és ez a 49ers defense az egyik legjobb, főleg passz ellen, de most a futás ellen is gyilkos volt.

 11. 11

  ewzywv

  Egyik se könnyű meccs az biztos. pillanatnyi forma alapján 4W akár benne van, de pl idegenben játszanak a LAR, PHI ellen is, ellenben otthon fogadják a MIN-SF duót. ARI-CAR ellen azért illene hozni a W-t.

 12. 12

  Brain Schottenheimer

  Megmondom őszintén, hogy viszolygok ezektől a mesterkélt, idióta hasonlatokkal telepakolt bevezetőktől, de ez nyilván ízlés kérdése. Amúgy maga a meccs zseniális volt, még a 46.5 felett+Vendég tippem is jött. THE RIVALRY IS BACK ON! GO HAWKS!

 13. 13

  Walter Mitty

  Épp valami hasonlót szerettem volna írni.
  Én sem vagyok oda a bevezető meséktől (bár elismerem a szerzők ezirányú törekvéseinek jószándékát és kreativitását), inkább erőltettetek, mint frappánsak.
  Ez a mostani azonban felüdülést hozott! Jól eltalált allegória! Gratulálok!

 14. 14

  Walter Mitty

  Épp valami hasonlót szerettem volna írni.
  Én sem vagyok oda a bevezető meséktől (bár elismerem a szerzők ezirányú törekvéseinek jószándékát és kreativitását), inkább erőltettetek, mint frappánsak.
  Ez a mostani azonban felüdülést hozott! Jól eltalált allegória! Gratulálok!

 15. 15

  Wide open

  Abban a pillanatban ahogy Stephen A Smith is felszállt a 49ers bandwagonra érezhető volt hogy közel a vég :D
  A Hawks győzelme már csak azért is örömteli, mert így a csoportgyőztes kiléte is nyitott marad, a Frisco elleni alapszakaszzáró visszavágó könnyen lehet, hogy a bye weekről is dönt majd. Igazi csemege lesz az is :)

 16. 16

  szcsaba95

  “Sikerült végigmenni a pályán, és Chase McLaughlin 47 yardról berúgta az egyenlítő gólt.”

  Azért a 47 yardos mezőnygól és a sikerült végigmenni a pályán számomra kicsit ellentmondásos.

  Amúgy nekem egyáltalán nem szimpi Jimmy G, nem kedvelem az ilyen irányítókat, akiket a rendszer és az edző tesz nagyjá, aztán állandóan azt kell hallgatni, hogy ő MVP esélyes meg stb. Ellenben Lamar, neki minden megmozdulásában ott van az X-Faktor, és a rendszer is jó, amiben játszik.

  (Nem vagyok Ravens drukker, csak ez a 2 irányító a sláger idén, talán. )

 17. 17

  ducksfan

  Jarred, ha esetleg az intróhoz hasonló stílusban írnál egy könyvet (témától függetlenül) vevő lennék rá.
  A meccsről: a halászsas ravasz volt, mert eljátszotta (többször is), hogy kell a jószívű aranyásó segítsége és kajája, és amikor az aranyásó már megunta a jófejkedést, addigra már olyan jól eljátszadoztak, hogy elfelejtette, hogy ő is nagyon éhes. És ez a játék a közelben legelésző zebrákat is annyira magával ragadta, hogy alig-alig dobáloztak a hülye sárga rongyaikkal.
  (Eközben a Delfinek idén is pezsgőzhetnek).

 18. 18

  ewzywv

  Azért nem lennék nyugodt a 9ers drukkerek helyében JimmyG teljesítménye miatt. Tudom h sok enyhítő körülmény volt (Sanders, Kittle sérülés, elejtett passzok, eddig ligaelit O-line gyengélkedése), de semmilyen szikra nincs a játékában amivel ő lendítené át az offenset egy-egy nehezebb szituáción. Nagyon sok volt az elrontott, rosszul helyezett, alul dobott passz a részéről.

 19. 19

  vabu

  Ugyanezt éreztem és mar nem először. Sanders kiválásával meghalt a passzjátèk és többször is mákkal menekült meg az interceptiontől.

 20. 20

  draz

  pont ez jutott eszembe. Hiába a veretlenség, ha az offenset inkább Kittle és az ő mentalitása viszi a hátán, JimmyG kicsit sótlan. 7 meccsből ezzel az irányítóteljesítménnyel 5 nagyon necces (GB, BAL, NO, LAR, SEA), fel kell javulnia, a 10-6 nem biztos, hogy elég lesz… (a SEA sorsolása talán könnyebb, PHI, MIN, LAR, CAR, ARI, SF, 3 győzelem szinte tuti, de inkább 4, az 12-4. a kosoké (CHI, BAL, ARI, SEA, DAL, SF, ARI) hasonló, de ha hozza a SEA és az aranyásók elleni meccset, valszeg ő is 10-6 lesz…)

 21. 21

  katonadani

  látványosnak szerintem látványos volt, csak offense oldalról hiányzott a minőség ma inkább.
  Amúgy erre én is gondoltam, hogy lehet okosabb lett volna a minimum döntetlenre játszania a 49ersnek a végén, mert ebben a helyzetben az nekik tényleg győzelemmel ért volna fel a tabellára pillantva.

 22. 22

  ahanem

  Azért vagy ennyire triggerelve, mert Garoppolo és Trubisky helyet cserélt erre a fordulóra.

 23. 23

  bjeela

  Oké, valamicske van(nem is mondtam, hogy nincs), de RW egy MVP szintről zuhant egy oltárit, míg JG egy elfogadható közepesről.

 24. 24

  bjeela

  Megmagyarázni én is tudom, csak semmi értelme. :)

  De jó, legyen: jáccott a Saints ellen(assem egy szar védelem), 2 TD 102-es réting, Pittsburgh védelem a hetedik a rangsor szerint 3 TD 131-es réting, Rams védelem 13. a sorban 4 TD 151-es réting és egyedül a 11.-nek rangsorolt Ravens D ellen szívott(mellesleg azon a meccsen ennél is szarabb volt) és most. Akárhogy nézzük ma nem volt olyan jó, mint eddig. Van ilyen.

  Azt meg ne emlegessük, hogy ki milyen ellenszélben teljesített, mert míg a 49ers D produkált 5 sacket és 8 QB hitset, addig a Seahawks D 5 sacket és 10 QB hitset, azaz nagyjából ugyanannyira pofozták a védelmek a QB-ket itt is és ott is. JG kicsit szarabb volt, de arányait nézve ugyanannyit zuhant a teljesítménye ilyen pofonzivatarban, mint RW produkciója. És én csak ennyit mondtam. Se többet, se kevesebbet. ;)

 25. 25

  Gáspár Bollók

  Bocs, de elvesztettem a fonalat. Te JG-ről írsz? Idén nem játszott a Saints ellen. A PIT ellen 1TD 2INT 82,4RTG, Rams ellen 0TD 1INT 80,7RTG, Ravens-szel még nem játszottak.
  Ja látom, Wilson visszaeséséről írsz. Bocs.

 26. 26

  draz

  PHI, CAR, ARI. és a másik két csoportmeccsből az egyik. (az lesz a szép, ha mindhárman 11-5-el végeznek)

 27. 27

  draz

  idegenben nekik jobban megy. A kosok behúzzák otthon, ha nem, bukó a PO. Azzal nem is számoltam.

 28. 28

  csak ezt ne

  Ezen a héten gondoltam már semmi nem lep meg, aztán sikerült mégis. Nem értettem, sőt megdöbbentett, hogy egy minimum döntetlenre hozható meccset sikerült a 49ers-nek bebuknia. JG az előző drive során is elképesztő pánikban dobált és nagy mázlija volt, hogy nem lett újabb INT, úgyhogy nem értettem miért erőltették ennyire a dobálást. Két futással nagyjából kizárhatták volna a Seahawks győzelmét. Utána még egyet dobhattak volna hátha elsül a kapanyél. A döntetlen itt inkább győzelem lett volna nekik, mint vereség. Így várhatóan meleg lesz a pite Seattle-ben.

  Hollister elengedését mindig is meggondolatlan lépésnek tartottam, főleg, hogy az egyetlen indok a sérülékenysége volt, mert bár tényleg az, de akik helyette vannak, nos ők sincsenek acélból. Amíg meg játszik a srác látszik, hogy tehetséges és megbízható akár döntő pillanatokban is. Így Gordonnal együttvéve a Seahawks jól kukázta a Pats-t ebben a szezonban.

  Nekem ezen az egyebekben parádés héten, ez a 4 órás védelmi csata annyira nem jött be, izgalmas volt, de nem annyira látványos.

  JG Kittle nélkül, aztán Sanders nélkül is, hát nem volt túl meggyőző, és Wilson is messze volt szerintem egy MVP formától.

 29. 29

  István_Szamos

  Köszi Dani!

 30. 30

  KGVinny

  Na végre. 🍾🍾🍾🍾🍾

 31. 31

  camillo 7777

  Tetszik a bevezető. 😃

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team