Connect with us

Hír

AB már nem játszik idén, Newtont valószínűleg elcseréli a Panthers tavasszal

Egy-egy nagyon érdekes dolgot tudtunk meg Adam Scheftertől és Ian Rapoporttól így vasárnap délután.

Az ESPN insidere azt jelenti, hogy Antonio Brown idén már nem fog pályára lépni az NFL-ben. Brown próbálkozik visszatérni, a héten találkozik is majd az NFL-lel, azonban állítólag nem adott át minden bizonyítékot a vele kapcsolatos, szexuális zaklatásokról szóló nyomozások kapcsán.

Schefter szerint 3 csapat érdeklődött AB iránt, azonban ha leigazolnák, majd a Goodell a “commissioner’s exempt list”-re tenné, akkor ki kellene csengetni a teljes fizetését, az NFL pedig pont erre készül, ugyanis a nyomozás közben nem akarja, hogy játszhasson – a nyomozás pedig eltarthat a szezon végéig is, így AB “hacsak valami váratlan fordulat nem következik be”, akkor nem játszik már idén. Ráadásul akár eltiltást is kaphat Brown, ami a következő szezonba is belenyúlhat.

AB ügynöke, Drew Rosenhaus viszont magabiztos azzal kapcsolatban, hogy az NFL felmenti ügyfelét az eheti találkozón, és ezután hamar csapatot is talál magának, tehát ő úgy véli, játszani fog idén.

Az NFL Network insiderétől pedig azt tudtuk meg, hogy Cam Newton gondolkodik a műtéten, amivel tavaszra épülne fel, azonban ennél fontosabb, hogy Rapoport szerint “nagyon valószínűtlen”, hogy Newton a Panthers irányítója lesz 2020-ban, és a legvalószínűb forgatókönyv az, hogy a Carolina elcseréli a korábbi 1/1-es quarterbacket márciusban a piac nyitásakor.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!