Connect with us

Hír

Adam Gase nem megy sehová, sem most, sem a szezon után

Adam Gase első éve nem alakul valami jól New Yorkban, mindössze két meccset nyert eddig hét vereség mellett, a támadósora pedig nagyon gyengén szerepel. Rengetegen a kirúgását követelik, azonban ez nem fog megtörténni, sem most, sem a szezon után – ezt maga Christopher Johnson, a Jets CEO-ja jelentette be.

Ő viszi a bizniszt egyébként, amíg Woody Johnson nagykövetként dolgozik az Egyesült Királyságban, így mondhatjuk, hogy elég fontos szava van ebben a döntésben – az persze már megkérdőjelezhető, hogy kellene-e ekkora szavának lennie, de ez van. Johnson elmondta, hogy elégedetlen az idei szezonnal, de ez nem fogja arra késztetni, hogy két év alatt két új főedzőt nevezzen ki. Kiemelte ezen kívül, hogy Gase élvezi a general manager Joe Douglas és az irányító Sam Darnold bizalmát is.

Egyébként a Giants elleni győzelemnek semmi köze az egészhez, ugyanis Johnson már múlt héten elmondta ezt a hírt a csapatnak – azután, hogy kikaptak a nyeretlen Dolphinstól.

Nem sok minden indokolja egyébként Gase maradását, a támadósor a legrosszabb a ligában, Darnold nem fejlődik, inkább visszaesett, és a múlt eredményei sem állnak Gase mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!