Connect with us

Hír

Arians: Ha így folytatja, Jameis Winston kaphat egy új szerződést

A Bucs 3-6-os mérleggel rendelkezik kilenc hét után, tehát nem mondhatjuk, hogy jó éve van a csapatnak. Ez ugyanakkor nem elsősorban a 4. legtöbb pontot szerző offense, hanem a liga legtöbb pontját benyelő védelem sara (még ha a sok eladott labda miatt a védelemnek sincs mindig könnyű dolga). A támadósor teljesítményéből Jameis Winston is kivette a részét, a főedző Bruce Arians szerint pedig jó esélye lehet egy új szerződésre a szezon után, már amennyiben kitart a formája.

 

Az elmúlt két héten meccsben tartott minket, remekül játszott az utolsó két percben. Valami ilyesmit akarsz látni egy fiatal irányítótól. Ha a szezon hátralévő részén is úgy játszik, ahogy az utóbbi hetekben, akkor jó esélye van egy új szerződésre

 

– nyilatkozta Arians az NBC-nek.

 

 

Winston a Seahawks ellen egy egyenlítő TD-drive-ot vezetett a meccs végén, de a hosszabbításban végül a Seahawks azonnal mattot adott, míg a Cardinals ellen egy kvázi game winning drive-ot vezetett az utolsó két percben. Tényleg jobban játszik most, mint előtte bármikor, de azért így is összehozott három turnovert, illetve a szezonban kilenc mérkőzés után már 18-nál jár. Jó eséllyel nem ő lesz a következő 30+ milliós irányító, de a bustságtól talán megmenekülhet Arians kezei alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!