Connect with us

Hír

Az Eagles kivágta Sendejót, ezért pedig kap egy 4. körös picket

A Philadelphia Eagles kivágta a sokat játszó, de gyengén teljesítő Andrew Sendejót, ezért pedig egy negyedik körös pick üti majd a markát a kompenzációs pickek rendszere alapján – jelentette be a csapat twitteren.

Az Eagles szurkolók (köztük én is) már hetek óta nagyon várták ezt a lépést, hiszen a minden meccsen pályára lépő safety több kárt okozott szükségtelen durvaságaival és rossz játékával, mint amennyi hasznot hozott, ráadásul tudták, hogy ha a 10. forduló előtt kivágja a csapat, akkor kap egy 4. körös kompenzációs picket. Kvázi az utolsó pillanatig várt Howie Roseman, de végül meglépte.

Az Eagles a holtszezonban elengedte Nick Folest, Jodan Hickest és Golden Tate-et is, és csak Andrew Sendejót igazolta azok közül, akik beleszámítanak a kompenzációs pickek formulájába. Ezzel a kivágással viszont Sendejo szerződése nem üti ki Tate szerződését, ahogy az alábbi táblázatokból látszik.

Kivágás előtt:

Kivágás után:

(Táblázatok via Jimmy Kempski)

Az Eaglesnek szüksége is van minél több pickre, mert nagyon idős a csapat, és az utóbbi két évben a legkevesebb draft picket költötte el újoncokra a drafton (10), tehát fontos lenne a fiatalítás és az olcsó tehetségek megszerzése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!