Connect with us

Hír

Az összes csapat előtt mutathatja meg Kaepernick, hogy mit tud

Az NFL most szombatra Atlantába megszervezett egy privát edzést Colin Kaepernick számára, ahol mind a 32 csapat tiszteletét teheti és megnézheti, mit tud a legutóbb 2016-ban pályára lépő irányító. A gyakorlatok mellett interjúra is lesz lehetősége a csapatoknak Kaepernickkel – írja Adam Schefter.

Ez a workout kisebb meglepetésként érte egyébként az irányítót, de azt mondja, hogy fizikailag készen áll a “megmérettetésre”, illetve kérte, hogy kedden legyen az edzés, mint a legtöbb ilyen, hiszen szombaton a csapatok fele utazik, a másik fele pedig készül a vasárnapi meccsére, szóval nem a legideálisabb időpont arra, hogy a főedzők megtekintsék a játékát. Kaepernick kérvényezte aztán, hogy másik szombaton legyen, mert ilyen rövid idő alatt a csapatok nem tudják átszervezni a beosztásaikat, és a front office tagok menetrendjét sem könnyű átalakítani.

Ezt sem engedélyezte a liga, illetve a franchise-ok is csak kedden értesültek erről a workoutról, így az irányító és csapata tart attól, hogy ez csak egy PR-fogás, és nem sok értelme lesz a történetnek. Kaepernickék kérték egyébként, hogy az NFL szolgáltasson egy listát, hogy milyen edzők és front office tagok jelennek majd meg az eseményen.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások