Connect with us

Hír

Az összes csapat előtt mutathatja meg Kaepernick, hogy mit tud

Az NFL most szombatra Atlantába megszervezett egy privát edzést Colin Kaepernick számára, ahol mind a 32 csapat tiszteletét teheti és megnézheti, mit tud a legutóbb 2016-ban pályára lépő irányító. A gyakorlatok mellett interjúra is lesz lehetősége a csapatoknak Kaepernickkel – írja Adam Schefter.

Ez a workout kisebb meglepetésként érte egyébként az irányítót, de azt mondja, hogy fizikailag készen áll a “megmérettetésre”, illetve kérte, hogy kedden legyen az edzés, mint a legtöbb ilyen, hiszen szombaton a csapatok fele utazik, a másik fele pedig készül a vasárnapi meccsére, szóval nem a legideálisabb időpont arra, hogy a főedzők megtekintsék a játékát. Kaepernick kérvényezte aztán, hogy másik szombaton legyen, mert ilyen rövid idő alatt a csapatok nem tudják átszervezni a beosztásaikat, és a front office tagok menetrendjét sem könnyű átalakítani.

Ezt sem engedélyezte a liga, illetve a franchise-ok is csak kedden értesültek erről a workoutról, így az irányító és csapata tart attól, hogy ez csak egy PR-fogás, és nem sok értelme lesz a történetnek. Kaepernickék kérték egyébként, hogy az NFL szolgáltasson egy listát, hogy milyen edzők és front office tagok jelennek majd meg az eseményen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!