Connect with us

Hír

Barkley: Még Barry Sandersnek is voltak rossz meccsei

A Giants klasszis futójának, Saquon Barkley-nak közel sem alakul olyan jól második szezonja, mint az első. Sérülés miatt csak hét meccsen játszott, és ezeken összesen csak 402 yardot tett meg a földön. Legutóbb ráadásul 13 futásból mindössze egy yardot szerzett a Jets ellen, ami kritikán aluli, nem csoda, hogy próbált bizonyítékot találni arra, hogy ez nem a vég kezdete.

 

 

Ez egy tipikusan olyan meccs volt, amit minél előbb el akarsz felejteni. Azt hittem, én vagyok az első futó, aki ilyen pocsékul játszott. Aztán elkezdtem kutakodni, és bár véletlenül sem akarom magam egy polcra helyezni vele, de még Barry Sandersnek is volt egy olyan meccse a Packers ellen a rájátszásban, amikor 16 futásból nulla yardot szerzett. És ez nem akadályozta meg abban, hogy egy nagyszerű karrierje legyen.

 

– nyilatkozta a futó (via PFT).

 

A pontosság kedvért jegyezzük meg, hogy Sandersnek 13 futásból volt mínusz egy yardja azon az 1994-es meccsen, amit egy 1400+, két 1500+ és egy 2053 yardos szezon követett. Ezzel alighanem Barkley is kiegyezne.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!