Connect with us

Hír

Bill Belichick: Egyértelmű, ki a valaha volt legjobb HC

Bill Belichick minden idők legsikeresebb és talán legjobb főedzője, így nem is volt kérdés, hogy edzőként tagja legyen a 100. NFL-szezon tiszteletére összeállított All-Time Teamnek. Meg is kérdezték tőle, hogy mit gondol, ki minden idők legjobb edzője. Azzal sem lett volna semmi baj, ha önmagát nevezi meg, ő azonban végtelen magabiztossággal, hezitálás nélkül kijelentette: Paul Brown.

 

 

Egyértelmű és világos, hogy minden idők legjobb edzője Paul Brown. Minden Paul Brownnal kezdődött. Minden, amit én ma csinálok, az visszavezethető hozzá.

 

– mondta BB az NFL Networknek.

 

Brown nemzeti bajnok lett az Ohio State-tel, majd átvette a Cleveland Browns irányítását, amivel egymás után négy AAFC bajnoki címet nyert (vagyis a liga fennállásának minden évében ő győzött). Ezután a Browns csatlakozott az NFL-hez, ahol kapásból bajnok lett, melyet az évek során két további siker követett. Profi edzői karrierjét 159-80-5-ös mérleggel, hét bajnoki címmel (plusz ugye egy egyetemivel) és három különböző szervezettől összesen hét év edzője díjjal fejezte be.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
2019-11-23 20:23

Ki a többi?

renningan
renningan
Reply to  Kopi3.14
2019-11-23 20:43

Még nem hozták nyilvánosságra.

Charlie Firpo
Charlie Firpo
Reply to  Kopi3.14
2019-11-23 20:49

Ha már kalapos, akkor Tom Landry, minden cowboy örök edzője.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x