About the author

7 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Az évtized meccse volt az LSU-bama meccs, külön öröm Tigers szerkolóként hogy nyertünk. Bekerül az all-time favorites meccsek közé, az biztos.

 2. 2

  kitalaltnev

  Nem lett volna baj, ha a mÍves Galaxy4 is jobb (értsd. nézőbarátibb, mobilisebb, nyilván innen mittudomén :) szerződést kötve, inkább a csúcsrangadót adja, nem a neten kell vergődni a stream-ért.

 3. 3

  R. Baggio

  évek óta semmilyen NCAA közvetítés nem volt itthon, azért abba ne kössünk már bele, hogy első körben nem a full csomagot vették meg, hanem csak az ESPN-ét, amiben amúgy a két elődöntő és a nagydöntő is benne van, meg szinte az összes bowl… ez inkább a konferenciák hibája, ők kizárólag az amerikai piacban gondolkodva külön-külön értékesítik közvetítési jogaikat, a komolyabb európai terjeszkedés most kezdődik csak el (lásd College GameDay jövőre Dublinban)

 4. 4

  kitalaltnev

  Igazad van, persze. A döntők közvetítését pláne jó tudni!
  Nem volt cél kötözködni, fogyasztóként azt a szőlőt eszem, amit elém raktak. Most az savanyú volt. S már az is világos, h. a full csomag megvétele esetén nem lettem volna csalódott. ;)

 5. 5

  csak ezt ne

  Burrow nagyon meggyőző volt tuti első kör eleje pick lesz ő is, Tua sérülten is Mahomesra emlékeztetett, mondjuk a labda kiejtése kontakt nélkül, az nagyon fura volt és elég sorsdöntő. A futók is mindkét oldalon szemrevaló teljesítményt nyújtottak, Harris és Edwards-Helaire szerintetek hol kelhetnek el a drafton?

 6. 6

  R. Baggio

  Harris simán első kör, ha tavaly Jacobs is az volt, Edwards-Helaire lehet az új Sproles, de a drafton ez a 3-4. körre elég

 7. 7

  csak ezt ne

  Valaki jól fog járni vele, ha így lesz. A futókkal most úgy csinálnak mintha semmi kis poszt lenne, akárki tud futni ha a fal jól blokkol jeligére. De ez messze nincs így, ezen a meccsen a két futó messze meghatározóbb volt bárkinél a két irányító mögött. Úgyhogy ezek az elkapni, blokkolni és persze baromi jól futni is tudó játékosok szerintem simán game changerek lesznek továbbra is. Ésszel kell használni őket, mert sérülés veszélyes a poszt, egy sosem elég, de ma már szerintem három bevethető az ideális azaz legalább 4 roster spot. Szóval az LSU-s fiút én biztos vinném már a 2. körben is, ha ez nem egy egyszeri csoda volt tőle.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team