Connect with us

Érdekességek

DK Metcalf egyelőre mindenkire rácáfol

DK Metcalf az egyik legmegosztóbb, és legtöbb kritkát kapó prospect volt az idei drafton. Felépítése mint egy görög istené, sebessége és súlypontemelkedése nem evilági (4.3-as 40 yard), a munkamorálja is kiemelkedő, ezek alapján igazi domináns első számú elkapónak gondolhatnánk. Kritikusai azonban elszörnyülködtek pocsék agilitásán és úgy gondolták, csak egyenes vonalon tud mozogni, így egy egyszerű mélységi célpont lehet legfeljebb, ha egyáltalán.

A Seahawks végül a második kör utolsó pickjével választotta ki, de jelenleg Metcalf és a csapat nevethet mindenkin. DK ugyanis 9 fordulót követően 525 elkapott yardnál jár, ami a legtöbb az újoncok közt, emellé pedig felpakolt 5 TD-t is, amivel holtversenyben szintén az első helyen áll. Egyébként 29 elkapása a harmadik legtöbb az elsőévesek közt.

Ráadásul Metcalf nem csak és kizárólag go útvonalakon kap el labdákat – habár továbbra is ez a legerősebb fegyvere, itt szinte megállíthatatlan -, folyamatosan fejlődik az útvonalfutása, ez látszódott többek közt a Buccaneers ellen akár az 53 yardos TD-jénél, akár a backshoulder elkapásnál. Nyilván utólag könnyű okosnak lenni, de Metcalfnek nem szabadott volna a második kör végéig csúsznia, és így jelen állás szerint azoknak lehet igazuk, akik nagyon magasra tartották őt, akár a top10 legjobb prospect környékén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!