Connect with us

Hír

Ebből a 25 játékosból kerül ki az idei öt Hall of Famer

Az eredeti 122 jelöltről 25-re szűkítették azt a listát, amelyből kikerül majd az az öt Modern-Era játékos, aki bekerül a Hall of Fame-be. Három olyan játékos van az “elődöntősök” közt, akiknek idén van lehetőségük először bekerülni: Troy Polamalu (DB), Reggie Wayne (WR) és Patrick Willis (LB). Rajtuk kívül még négyen vannak, akik először elődöntősök: Carl Banks (LB), Fred Taylor (RB), Ricky Watters (RB) és Bryant Young (DL).

A további 18 jelölt: Edgerrin James (RB), Isaac Bruce (WR), Torry Holt (WR), Hines Ward (WR), Tony Boselli (OL), Alan Faneca (OL), Steve Hutchinson (OL), Simeon Rice (DL), Richard Seymour (DL), Clay Matthews (LB), Sam Mills (LB), Zach Thomas (LB), Steve Atwater (DB), Ronde Barber (DB), LeRoy Butler (DB), John Lynch (DB), Darren Woodson (DB), illetve Steve Tasker (ST).

Ebből a 25-ösből 15 döntős kerül ki, akik közül kiválasztják azt az ötöt, akik a Super Bowl előtti estén megtudják, hogy bekerültek a Hall of Fame-be. Tavaly Boselli, Faneca, Hutchinson, Atwater és James maradtak le éppen, ők a top10-be bejutottak.

Idén az NFL 100. évfordulójára kicsit változtattak a szabályokon egyébként, és összesen többen kerülnek be a Hall of Fame-be. Az öt Modern-Era játékos mellett bekerül majd 10 Senior (aki legalább 25 éve vonult vissza), 3 Contributor (nem játékos és nem edző), illetve 2 edző is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!