Connect with us

Hír

Ebron IR-re került, Armsteadre több hét kihagyás vár

Egy NFL-forduló szokásosan magával hordozza a sérüléseket is, nem volt ez másképp most sem.

Eric Ebron, az Indianapolis Colts tight endje már a 9. fordulóban felkerült a sérülésjelentésekre a bokája miatt, azonban eddig a fájdalom ellenére is játszott, most viszont Ian Rapoport információi szerint IR-re kerül, amivel véget ér a szezonja. Ebronnak mindkét bokáján műtétre van szüksége.

A tight end 31 elkapással, 375 yarddal és 3 TD-vel örvendeztette meg a nézőket, de a támadósnapek mindössze 42,5%-án volt fent. Csütörtökön négy elkapásból 44 yardot szerzett a Texans ellen, ami így utólag az utolsó meccse volt a 2019-es idényben.


Rossz hírt kapott a New Orleans Saints is, ugyanis a kiváló left tackle Terron Armstead bokasérülést szenvedett és ezzel a problémával tipikusan körülbelül egy hónapot szoktak kihagyni a játékosok. Jelenleg “week-to-week” besorolást kapott, azaz a következő időszakban hetente mérik fel az állapotát, hogy visszatérhet-e. Andrus Peat korábbi sérülésével rendesen megfogyatkozott a Saints támadófalának bal oldala, helyükre Patrick Omameh és Nick Easton álltak be a Panthers ellen. Most csütörtök hálaadáskor a Falcons következik a Saints számára, majd a 49ers következik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!