About the author

15 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Vikins at Cowboys meccs kapcsán csak részben értek egyet Dani megállapításaival. A két futás tényleg tragikus játékhívás volt, lehet, hogy a meccsbe került a Dallasnak. Az első “punt” helyett egy kihagyott FG-t rúgott a Cowboys, tekintsük úgy, hogy nekimentek 4-re és nem sikerült. Ráadásul előtte Prescott két sikertelent dobott. A második eset előtt Dak s a Dallas éppen csak megmenekült egy Pick6-től, 0-14-nél a meccs végeleges elvesztését kockáztatták volna, ha nem sikerül. Ezért mondjuk, hogy komplexen kell ezeket nézni, nem lehet csak 1 playre leanalitikázni a játékhívásokat. És azért a végén a Vikes védelme meg is mutatta, hogy nem olyan könnyű ám ott 4-re nekimenni. Igaz jóval közelebb a gólvonalhoz de egy teljesen reménytelen 4. kísérletet mutatott be a hazai csapat. A fair catch is becsapós. Annyira korán bemutatta azt Austin, hogy én biztos vagyok benne, hogy ezért nem volt még a közelében sem senki. Egyáltalán nem valószínű, hogy sikerült volna érdemben visszahordani, ha nem ezt a döntést hozzák, viszont az idő vészesen pörgött volna. Szóval én ezeket nem feltétlenül úgy érzem rossz döntésnek, ahogy Dani.
  Ami a mérkőzést illeti. Egy negyedet átaludni, és ilyen komoly előnyt adni egy Vikings (vagy korábban Packers) szintű csapatnak nem lehet, mert utána ez lesz belőle, amit éjjel láttunk. Rohanás az eredmény után, ami ráadásul ritkán sikerül. Azért jó lett volna (főleg az első negyed után) simábban nyerni és akkor nekem sem kellett volna kétszer újra éleszteni magamat…

 2. 2

  Ádám Váradi

  De én nem tudom a DB-ket hibáztatni a meccsen, tudod miért? Azért mert Prescott előtt olyan szintű fal van, ami egészen elképesztő, egész meccsen frusztráltságot éreztem magamba, hogy nem tudunk a közelébe férkőzni. De még a Blitzet és felvették, és ha kellett Zeke is tud blokkolni. Azért ha van 4 másodperce az irányítódnak, vagy még több akkor ne csodálkozz, hogy karrier napot tart. Egyébként szíven szúrt egy statisztika, ami megmutatta, hogy Bradburry a 31. Center a ligában a 32-ből. Mit gondolsz tud még ő fejlődni, folyton 140-150 kg-os nose tackle-kel néz farkasszemet, ő meg alkatilag nagyon gyengének tartom ehhez őt. Félek, hogy bust lesz az ő draftolasa!

 3. 3

  Bélabá a csótány

  ” Dak Prescott karrierje egyik legjobb meccsét hozta le”
  “Minnesota Vikings @ Dallas Cowboys 28-24”
  https://uploads.disquscdn.com/images/c11d90433ffdafe051220134ba06e1ead7282a6e4940961e3eb084e3d2f56765.gif

 4. 4

  Fetyke

  DB-kel kapcsolatban én is ezt éreztem, hogy nagyon sokszor túl sokáig nem ért oda a nyomás Prescotthoz, és ráadásul Cooper is Diggs napot tartott, sérülten csinált meg folyamatosan olyan elkapásokat, amiket nem is kellett volna.
  Ami pedig Bradburry-t illeti, ezt a bustozást én csodálkozva hallom már hetek óta. Nekem ránézésre tökéletesen bevált. Gondolj vissza a tavalyi évre, amíg Elflein volt a center, hányszor jöttek át középen rajta a védők és sackelték Cousinst róla passzjátéknál. A futójátékról már nem is beszélve. Ehhez képest most azt látom, hogy sack középről nincs, ránézésre nyomást sem nagyon enged, és a futásblokkolást is egész jól megoldja, sőt, a screen játékokhoz is felér (múlt héten ugye előbb is, mint kellet volna). Az én véleményem megegyezik a tiéddel abban, hogy ez a fal a centertől jobbra nálunk már felüdülés a korábbi évekhez képest. Ha a következő holtszezonban a bal oldalát le tudnánk cserélni legalább hasonló szintű emberekre, akkor ez a fal már a középmezőny elejét ostromolná, és akkor egy félelmetes offense-ünk lehet azzal a személyzettel, ami a többi poszton van. Azért csak nem magától hoz karrier évet Cook és Cousins is egyszerre. Szóval én nem omlok össze mindig a statisztikától, nálam Bradbury bőven az első felében teljesít ránézésre a centerek közül. A PFF meg ilyenkor kit érdekel? :)

 5. 5

  Fetyke

  Még két érdekesség az SNF-hez.
  Az unokatesó lehozta idén 4-0-val a volt csoportját a Vikingsnak, ráadásul úgy, hogy a tegnapi 111,5-es rating volt a legrosszabb teljesítménye.
  És ha már itt tartunk, akkor az NFC keleti csoport esélyese innentől ismét az Eagles. Könnyebb sorsolással gyakorlatilag ismét a saját kezükben van a sorsuk a sasoknak.

 6. 6

  Ádám Váradi

  Azt hiszem igazad lehet! Armon Watts-ból láttunk ma egy keveset, és amit láttam az reménykedésre ad okot, például ő csinálta meg az egyik sacket! Valamint Odenigbo én csak DT-pozicibol küldeném passzt siettetni, igaza 3Tech-es védő lehetne aki a Guard külső válláról megy kergetni a QB-t. Mike Hughes-t meg nem kell félteni, hogy ma szétpasszoltak, Amari Cooperen védekezett, és láthattuk hogy úgy kapott körülbelül 60yardot hogy megmentette a játékot, és szerintem az a TD amit elkapott dobhattak volna rá egy Offensive pass-interference zászlót. Reménykedek benne, hogy jövőhéten Dru Samia játszani fog, legalább az aktív keret tagja lesz. Továbbá úgy tudom hogy Doctson esélyes arra, hogy már jövőhéten pályán legyen. Sokkal többet kellene elovennunk a Tight End játékot, Rudy és Irv igazi miss match egy linebackerrel szembe, főleg irv aki meg a cb-k dolgát is megnehezíti. Ez a Dallas egyébként simán SuperBowl contander csapat látottak alapján!

 7. 7

  Ádám Váradi

  És simán állhatnánk 10-0al is! Bosszantó volt mindhárom vereség, főleg a Bears ellen

 8. 8

  Krisztian Fekete

  Hja, a Green Bay meg csak nézi. :D

 9. 9

  Krisztian Fekete

  Hja, a Green Bay meg csak nézi. :D

 10. 10

  Attila Horváth

  Nekem úgy tűnt a végén a bírók is próbálták menteni a Dallast. Smithre dobott “holding”…

 11. 11

  merlin

  Egy idős közgazdász professzortól hallottam anno, hogy a statisztika olyan, mint a bikini, sokmindent megmutat, csak pont a lényeget nem. Ezért én azt mondom, óvakodjunk a statisztikáktól, hiszen ha bízunk bennük még azt is hihetnénk, hogy Cousins jó QB, holott -mint az köztudott – egy töketlen balfék (wink-wink).

 12. 12

  merlin

  Ha a downvote-ot Kirk védelmében kaptam, akkor külön is jelezném, hogy az utolsó mondatom szarkazmus.

 13. 13

  pritek

  Amit a Bucs Cards meccsen muveltek a birok es New York az kritikan aluli volt. 4-5 olyan hiba/dontes, ami elkepeszto volt. Fitz viszont meg mindig a legnagyobb!!!

 14. 14

  ahanem

  Dalvin Cook legalább akkora csalás, min Mahomes, Watson vagy lámárdzsekszon

 15. 15

  Fetyke

  Bírókkal nem foglalkozunk! Főleg győztes meccs után. :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team