Connect with us

Hír

Enunwa kihagyott két orvosi kezelést, a Jets mindenki előtt büntette meg

Quincy Enunwa 27.900 dolláros büntetést kapott a New York Jets csapatától, amiért kihagyott két orvosi kezelést, ezért pedig eléggé ki is akadt a nyaksérülés miatt IR-en lévő alkapó.

Enunwa twitterre írta ki elégedetlenségét a csapattal szemben, és több fényt vetett a történetre. Az elkapó Veterans Day alkalmából vitte el katona feleségét ebédelni, ezért hagyta ki az egyik kezelést, a másikat pedig otthoni vészhelyzet miatt, ezekről pedig utólag értesítette a csapatot. Azt ő maga is belátja, hogy előre kellett volna szólnia, ettől függetlenül nem érzi fairnek a dolog kezelését, főleg minden más kapcsán, ami a csapat körül forog.

Enunwa azt is elmondta, hogy az orvosok azt mondták neki, hogy 50-50 százalék esélye van a karrierje folytatására. Már ez az egész borzasztóan érinti őt, erre még meg is bünteti a csapat a maximálisan kiszabható összegre, ráadásul nyilvánosan a létesítmény kivetítőin. Enunwa azt is hozzátette, hogy több csapattársa is kiakadt az eset kapcsán és támogatják őt.

Az ilyen büntetések egyébként a főedző feladatköréhez tartoznak általában és Adam Gase ezt a nyilvános taktikát alkalmazta már a Dolphinsál is, így elég egyértelmű, hogy az ő keze van a dologban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!