Connect with us

Minden ami NFL

Érik a Rivers-Chargers szakítás, amivel mindenki nyerhet – Brady, Chicago és a többi

Philip Rivers botrányosan játszott csütörtökön, a Chargers pedig emiatt gyakorlatilag le is mondhat már a rájátszásról. A gyengébb szereplés miatt azonnal felerősödtek a hangok, hogy az idei lehet a csapat és az irányító utolsó közös szezonja. Ebben van is ráció. A szakítással ugyanis mindkét fél óriásit nyerhet, de akár a liga is rengeteget profitálhat a dolgon.

 

 

Rivers szerződése a szezon végén lejár, vagyis szabadügynökként oda írhat alá, ahová csak akar. Természetesen a Chargersnek ebbe papíron van némi beleszólása, hisz egyrészt hosszabbíthatnak a felek a piac nyitása előtt, másrészt a franchise tag mindössze 27 millió dollár lenne, ami egy irányító esetében már-már nevetségesen alacsony. Ugyanakkor az eddigiek alapján nem valószínű, hogy a hosszabbítás bárkinek is érdekében állna, Rivers pedig visszavonulással fenyegetőzve bármilyen neki nem tetsző cserét megvétózhatna.

 

[quote]A legegyszerűbb, és mindkét félnek a leggyümölcsözőbb megoldás tehát az lehet, ha más utakon folytatják tovább.[/quote]

 

Riversnek anyagilag nyilván megéri a piacot tesztelni, rengeteg olyan csapat lesz jövőre, amely vérre menne érte – például az elit védelemmel rendelkező Bears, de a Cowboys, a Bucs, a Titans, a Saints és a Patriots kezdő irányítóinak is lejár a szerződése. A Chargersnek pedig arculatváltásra van szüksége a Los Angelesbe való költözés miatt: egy olyan irányítóra, aki megmozgatja az embereket. Rivers erre már régóta nem alkalmas, de például Cam Newton, a Los Angelesben házzal rendelkező Tom Brady, vagy egy első körös, agyonhájpolt újonc rengeteg új rajongót jelenthetne.

 

A Chargers a hazatérő Bradyvel hódíthat

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!