About the author

4 Comments

 1. 1

  ducksfan

  Rivers szerintem nem fog máshol játszani, pont az erős családi elkötelezettsége miatt. Most is inkább az ingázást választja, Chicagoba meg ezt ugye nem tehetné meg.

  Egy rossz meccs után egyből leírni Riverst, azért elég húzós szerintem, pláne, hogy pár bekezdéssel később már más csapatban az SB-ért küzdhet és benne lehet 2-3 jó év. Azokat az éveket itt kellene lehúznia, draftolni egy QB-t, akit 2-3 év alatt “felnevel”, aztán adios amigos.
  Brady, Brees: nekem is szoktak lenni erősen fantaszta gondolataim, de ennyire még én sem tudtam soha meglódítani :D
  Mindkét játékos ott lett legenda, ahol most vannak, és szerintem nincs bennük még 2-3 jó év ahhoz, hogy kimozdulva a jelenlegi összeszokott csapatból/klubból/edzői gárdától nyerni tudjanak, plusz ha a Chargers keret elég erős lenne az SB-hez ezzel a két QB-val, de Rivers-sel nem, viszont Rivers más csapattal SB esélyes lehetne… akkor ezt nem értem. Brady hozná magával McDanielst :D:D:D:D maximum, ha hozzáláncolnák, míg aláírja a szerződést :D. És mi lenne a biztosíték, hogy McDaniels jó lenne HC-nek? Vagy maradna OC? Ne, már…

  Prescott, Newton már jobb opció lenne, de a Dallas meg fogja tartani, mert a fenti listát nézve ők sem tudnának jobb QB-t leakasztani. Newton neccesebb: ha elég jó lesz az egészsége, akkor a Panthers miért engedné el? Ha meg elengedik, akkor az nem arra jel-e, hogy már nem képes elit szinten játszani? Akkor meg minek?
  A többiekről ahogy írtad, nem oszt nem szoroz. Bár Minshew mánia is nagyon adná magát, egy első körért meg némi apróért lehet, el lehetne vinni, pláne ha Foles jól muzsikál a szezon hátralévő részén.
  A franchise tag miért csak 27 millió? Van egy csomó 30+ feletti QB

 2. 2

  Fetyke

  Nem mondom erős cikk!
  Riverst Chicagoba képzelni szerintem reménytelen. A Bears cap helyzete reménytelen egy ilyen deal lebonyolításához. Trub elcseréléséről álmodozni fölösleges, nincs olyan GM aki átvállalná a srácot, ha csak nem adják oda mellé az egyik (vagy inkább mindkét) jövő évi második körüket. És abban sem vagyok biztos, hogy Rivers megváltó lenne Chicagoban. Egész életében Kaliforniában játszott, ahol a telet többnyire még csak hírből sem nagyon ismerik (leszámítva 1-2 hegyi terepet), ehhez képest Chicagoban a szezon felét gyakorlatilag téli körülmények között kellene lejátszania.
  Ami pedig a villámokat érinti. Én nem gondolom, hogy Rivers helyett egy még öregebb veteránt kellene igazolniuk. Lehet mindjárt megköveznek érte, de nekem már sem Brady, sem pedig Brees nem tűnik annak a világmegváltó irányítónak, aki bárhol képes hozzátenni annyit egy csapathoz, amennyit ehhez a Chargershez most hozzá kellene tennie egy irányítónak. Eleve folyamatosan fölmerülő kérdés most már velük kapcsolatban, hogy van e még bennük további 1 év, nemhogy még 2 vagy 3.
  A Chargersnek is el kell gondolkoznia azon, hogy mikor draftolja le a saját jövőbeni franchise irányítóját. Teljesen fölösleges ezt tovább húzni, idén vagy jövőre meg kell tenni. Addig pedig Rivers még képes elvezetni ezt a csapatot, egyszer még kell hosszabbítani vele.

 3. 3

  Zoltán Debreczeni

  Ez a Rivers kell egy contender csapatnak, érdekes ötlet. Elképzeltem amikor hypeolják az új igazolást a szurkolóknak. Vajon milyen lenne egy videó Rivers legnagyobb varázslataiból kiélezett rájátszás meccsen?

  Amúgy megfizethetetlen. Nagyon drága dolog egy QB-t tartani alapszakaszra és egyet PO-ra.

  A videóhoz és a cikkhez is: https://uploads.disquscdn.com/images/24e9ff29e0d3e644e8a931f998068a604fc0baef13b166871614b79527fb6da4.jpg

 4. 4

  csak ezt ne

  Az a része szerintem OK a cikknek, hogy a Chargersnek megérné megszabadulni Riverstől, ha valamelyik legendát meg tudná szerezni. TB vagy Brees egyből SB esélyes csapattá tenné a Chargerst. Az elmúlt évtizedekben csak néhány esetben került sor ilyen váltásra, és bár egyedül Peyton esetében (és végül már nála sem elsősorban az ő érdemeként) lett gyűrű a dologból, de Favre a Vikingst és Montana a KC-t egyből elődöntőbe vezényelte, míg PM egy elődöntős és két SB részvételt hozott. Mert a legendák meghozzák a győztes mentalitást olyan csapatokba, ahol addig az volt a legfőbb hiánycikk. Nem nagyon hiszek abban, hogy bármelyiket meg tudják fogni, mert persze mindkettő hatalmas kockázatot vállalna, ráadásul TB nagyon összeforrott már a Patriotssal én nem gondolom, hogy váltana, míg Brees ugye volt már Chargers játékos, és nem túl szép emlékek fűzik a franchise-hoz, míg Peyton neki is túl erős kötelék lehet. Ha mégis sikerülne behálózni bármelyiket az mind sport, mind üzleti szempontból hatalmasat dobna a Chargersen. Bárki mást ebből a névsorból felesleges lenne, a többségüknél jobb irányító Rivers, és Eli kivételével (aki ugye nem valós lehetőség a 2004-es draft óta a számukra) SB részvételig sem jutott még egyik sem és jó eséllyel a nagy többségük nem is fog. Cam aki még később említésre kerül, ha teljesen egészségesen kerülne elő, esetleg. Egyébként maradna a draft, de idén úgy tűnik nagy lesz a marakodás ott, és ez lesz a következő években is.

  Rivers pedig alig hihető, hogy bárhol is csodát hozna, szerintem a visszavonulás az ő igazi opciója, vagy még 1-2 év a Chargersben.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team