Connect with us

Érdekességek

Ezeknek a csapatoknak a legfontosabb a győzelem a 11. fordulóban

A playoff szempontjából legfontosabb mérkőzést csütörtök éjjel játszották az NFL-ben, ugyanis a Steelersnek és a Brownsnak is nagyon sok múlott egy esetleges győzelmen, előbbi gárda 31, utóbbi 16 százalékkal növelhette esélyeit a playoffra az ESPN FPI indexe szerint. De kinek fontos még nagyon ez a forduló?

Az AFC oldaláról sorrendben a Billsnek (@Dolphins), a Coltsnak (vs Jaguars), a Raidersnek (vs Bengals) és a Jaguarsnak (@Colts) függ a legtöbb az eheti eredményen, így nyilvánvaló, hogy a Jaguars@Colts összecsapás a legfontosabb ezen a héten, Foleséknak 21, Brissettéknek 26 százalékkal nőne az esélye a rájátszásra egy esetleges győzelemmel. A Billsnek plusz 29% esélyt nyújtana egy győzelem, a Raidersnek pedig plusz 25%-ot – mindkettejüknek hoznia kellene mérkőzését aktuális ellenfelük ellen a papírforma szerint.

Az NFC-ben jobban kialakultak már az erőviszonyok, az Eagles-Cowboys versenyfutáson kívül nincs akkora harc a playoffért és elég valószínűnek tűnik a rájátszás mezőnye – a 49ers, a Saints, a Packers, a Vikings és a Seahawks jó eséllyel pályára lép januárban is. Így tehát maradt az Eagles és a Cowboys, előbbi a Patriotsot fogadja, utóbbi pedig a Lionshöz látogat, a Sasok 22, a dallasiak 23 százalékkal növelhetik esélyeiket a playoffra. A Rams egy Bears elleni vereséggel kvázi búcsúzna, de egy győzelem sokat lökne a cspaaton, habár még úgy is 25% alatt lenne az esélye. Tíz százalék feletti pluszt jelentene a Vikings győzelme a Broncos ellen, illetve a Panthers győzelme a Falcons ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!