Connect with us

Érdekességek

Ezeknek a csapatoknak a legfontosabb a győzelem a 12. fordulóban

A playoff szempontjából legfontosabb mérkőzést csütörtök éjjel játszották az NFL-ben, ugyanis a Coltsnak és a Texansnak is nagyon sok múlott egy esetleges győzelmen, előbbi gárda 43, utóbbi 28 százalékkal növelhette esélyeit a playoffra az ESPN FPI indexe szerint. De kinek fontos még nagyon ez a forduló?

Az AFC-ben leginkább a wild card helyekért folyik a csata, a Bills a Broncos elleni győzelmével nagy lépést tehetne a rájátszás felé, hiszen 35%-kal növelné esélyeit és átlépné ezzel a 75%-os küszöböt. A Raidersnek is nagyon kell a W a Jets ellen, hiszen 31 százaléknyi esély múlik rajta, így pedig már valószínűbb lenne a rájátszása, mint a lemaradása. A Steelers 20, a Browns 18 százalékkal kerülhet közelebb a playoffhoz.

Az NFC-ben továbbra is le vannak osztva a lapok nagyrészt. A Seahawks 20%-a elég soknak mondható, azonban az ellenfélnél még több múlik ezen a hétvégén, az Eaglesnek ugyanis 26%-ot jelentene egy esetleges győzelem – így ez a vasárnap legfontosabb mérkőzése a playoff szempontjából. A Cowboys egy Patriots elleni győzelemmel óriási lépést tenne a rájátszás felé, a Rams pedig hétfő éjjel még életben tarthatja a reményeit. A Saints, Packers, 49ers trió pedig kvázi teljesen bebiztosíthatja januári szereplését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!