Connect with us

Minden ami NFL

FK! Félévi All-Pro

Hivatalosan is túl vagyunk az idei találkozók felén, így itt a tökéletes alkalom, hogy összeállítsuk a liga legjobb csapatát. 

 

Öt szerkesztő (balentin, chester, katonadani, leonidasz, renningan) adott le voksot a legjobb játékosokra, ráadásul nem csak elsőt kellett megnevezni, hanem cseréket is, így értelemszerűen a kezdő játékos(ok) 2-, a csere/cserék pedig 1 pontot kapott/kaptak, az öt lista összegzéséből pedig kialakult a végső sorrend.

 

Offense

 

Kezdjük a támadósorral, ám előtte ismertetünk pár fontos kitételt. Egy-egy kezdő futóra és TE-re, illetve két kezdő elkapóra lehetett szavazatot leadni, illetve volt egy Flex-pozíció, ahová a legtöbb pontot gyűjtő, kezdőbe be nem férő skill játékos került be. Továbbá a támadófalba szigorúan poszt szerint lehetett voksolni, tehát nem csupa LT és RG került a legjobbak közé.

 

QB: Russell Wilson, Seattle Seahawks

Russell Wilson 10 pont, Deshaun Watson 3 pont, Lamar Jackson 1 pont, Aaron Rodgers 1 pont

 

Wilson lett nálunk az MVP, hogy mennyire zseniális, azt már a díjátadónkon bőven ecseteltük. A cseréje sem rossz, Watson 70 százalékos pontossággal passzol, csak Matt Stafford és Wilson dobott nála több TD-t, a 107,1-es passer ratingje is kiváló. Három szerkesztőnél is felkerült a neve a listára, rajta kívül csak Rodgers és LJ kapott még 1-1 voksot.

 

RB: Christian McCaffrey, Carolina Panthers

Christian McCaffrey 10 pont, Dalvin Cook 4 pont, Josh Jacobs 1 pont

 

McCaffrey lett nálunk az év támadója, Wilsonhoz hasonlóan az ő kvalitásait sem lehet már tovább ragozni, még az MVP-címre is esélyes lehet. A cseréje Dalvin Cook lett, aki szintén parádésan játszik: 5,1 yardos átlaggal fut, a kilenc TD-je a második, 595 kontakt utáni yardja a harmadik legtöbb a mezőnyben. Négy szerkesztőnél is második csapatos All-Pro lett, rajta kívül csak Josh Jacobs kapott egyetlen szavazatot.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!