About the author

5 Comments

 1. 1

  Tizenkettes

  A Pats az eddigi ellenfelei közül a legjobb offense-zel találkozik. Lassan most már be kell indulnia a Patsnek, mert az is lehet, hogy amennyiben csak egyszer veszít, máris oda az első kiemelés. És akármennyire is jónak tűnik a (passz)védelem, csak a defense-zel nem fog mindig meccseket nyerni a New England. A nagy labdaszerzések is elmaradnak újabban, persze az idény elején látott labdavadászatot nem lehetett tartani. Én sem volnék meglepve egy Cowboys-győzelem esetén. De valami azt mondatja velem, hogy dominálni fog a Pats.
  A hétvége meccse viszont szerintem a Packers@49ers lesz, akár előrehozott NFC-döntő is elképzelhető ebből, bár én úgy érzem, kicsit a Frisco megállt, míg a Packers még nem pörög annyira. Ha a hazaiak nyernek, akkor ez a lendület beviheti őket kiemeltként a PO-ba, de ha kikapnak, még az is elképzelhető, hogy összezuhannak, és még a rájátszás is veszélybe kerül.

 2. 2

  Rpi

  A Falcons tuti kikap, túl szép lenne, ha megint nyernénk. Szóval Winstont kezdetni Taziba’, monster haul lesz. 😀

 3. 3

  Raist

  Az a baj hogy rengeteg a sérült, ha csak a fele nem játszik már bajban leszünk. És valóban, ezért volt borzasztóan fontos a múlt heti Cards elleni győzelem, szerintem innen 1 meccset fogunk nyerni, de hogy melyiket azt sem tudnám megmondani. Voszont azért egyszer össze fog jönni minden, mert a csapat nem rossz. Remélem egy Wild Card hely meglesz.

 4. 4

  ThySoul

  Azért az előző heti meccs (még ha csak a Dolphins ellen volt is) elég nagy pozitívum volt, főleg mert kiderült hogy tudnak értelmes playeket hivni Buffaloban+Allen ha jól emlékszem a Bengals elleni meccs óta nem adta el a labdát, ráadásul vasárnap úgy játszott ahogy kéne neki kezdő QB-ként. Még a végén meglesz egy meccsen a 300 yard :D

 5. 5

  Bélabá a csótány

  “Az utóbbi hetekben az Eagles védelme a legjobb a ligában több mutató szerint is”
  https://www.youtube.com/watch?v=ODLsmnykktI

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team