Connect with us

Hír

Franchise tag vár Dak Prescottra?

Ian Rapoport információi szerint egyáltalán nem haladnak a tárgyalások Dak Prescott és a Dallas Cowboys között – ez szezon közben összességében nem meglepő, ilyenkor ritka az ilyesmi, de a bye week remek alkalmat szolgáltatott volna rá. Az NFL Network insidere szerint pedig ez azt jelenti, hogy a franchise tag felé halad a dolog, és nehéz elképzelni, hogy a márciusi határidő előtt megegyeznének a felek egy hosszútávú szerződésről.

A franchise tag $33 milliót jelentene 2020-ra, majd egy újabb tag $40 milliót jelentene 2021-re, ez a két szám lehet a kiindulópont a tárgyalások során. Prescott nagyon jól játszik idén, nyilvánvalóan kiérdemelt egy hosszú távú szerződést, a kérdés már csak az, milyen összegben tudnak megegyezni a felek. A Cowboysnál egyébként Amari Cooper szerződése is lejár idén, vele is hosszabbítani kellene, ugyanis a QB-WR páros nagyon összhangban van, nem lenne érdemes megbontani ezt a kapcsolatot.

A dallasiaknak körülbelül $80 millió helye lesz a fizetési sapka alatt, a Prescott-Cooper duó mellett még Byron Jones szerződése jár le, az ő szerződtetése is fontos lenne, ha belefér a keretbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!