About the author

4 Comments

 1. 1

  ewzywv

  a meccs végén azt a visszanézés dolgot én sem értettem, felvételből ennyire nem tűnt egyértelműnek a dolog h ne érjen meg egy visszanézést. igen persze valszeg maradt volna az ítélet, de minek van lehetőség visszanézni ha nem használják?

 2. 2

  Fetyke

  És a Raiders már PO helyre lépett el előre!

 3. 3

  pritek

  Ezt is hihetetlen gyoker modon kezelik, mint sok minden mast. A Bucs Cards vegen is volt egy olya DPI ami kifejezetten befolyasolhatta a vegeredmenyt, de arra nem vettek a faradtsagot, hogy visszanezzek, a palyan meg nem dobtak zaszlot ra. Fura, mert ha akar le is szarjak es teazgatnak kozben amikor azt mondjak, hogy megvizsgaljak, akkor is az a vege, hogy raneztek, de ki tudja mit lattak melyik olyan kameraallasbol amit mi nem latunk, szavunk nem lehet. Raadasul porog a meregdraga reklamido.

 4. 4

  rowi

  azt én is néztem élőben, hogy jó hogy megítélték watsonnak a labdát a fumble után, de egy visszanézést csak megért volna. mondjuk igazából a playcallingot nem értettem, hogy o’brien mit művel. 1:48nál előnyben labdával két colts időkéréssel hova futtatja watsont? majdnem meg is lett az eredménye…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team