Connect with us

Hír

Hihetetlenül jól megy idén a csereirányítóknak

Nem szoktunk ahhoz hozzá, hogy csereirányítók tartják életben a csapatuk PO-álmait, elég csak az Aaron Rodgers nélküli Packersre gondolni (persze erre azonnal rá lehetne vágni Case Keenumot és a Vikingst, de az igazat megvallva nem sok különbség volt közte és Sam Bradford között). Idén viszont hasítanak a cserék.

 

 

A Panthersnél Cam Newton két hétig bírta, 0-2-es mérleget hozott össze ez idő alatt. A helyére érkező Kyle Allen 5-1-et produkált, még ha nem is ő a csapat legnagyobb vezére. A Steelers szintén két meccs után veszítette el a kezdő Big Bent, Mason Rudolph pedig azóta hatból négyszer győzni tudott.

 

A Colts már a szezon előtt elveszítette Andrew Luckot, így Jacoby Brissett hivatalosan nem cserejátékos, de akkor is impresszív, hogy beugróként 5-3-as mérleget hozott a Coltsszal. A Jaguarsnál Gardner Minshew próbálta meg pótolni az első héten kidőlő Nick Folest és egy 4-4-es mérleget ért el a csapattal.

 

A csereirányítók királya pedig nem más, mint Teddy Bridgewater, aki 5-0-ra vezette a Saintst, míg Drew Brees lábadozott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!