Connect with us

Hír

Jason Garrett lehet a Giants jövő évi főedzője?

Inog a pad mind Jason Garrett, mind Pat Shurmur alatt, akár mindketten új állás után nézhetnek januártól. A szálak pedig összeérnek az NFC Easten belül, hiszen Ian Rapoport információi szerint valós és legit opció lehet Garrett számára a Giants, amennyiben mindkét edzőt kirúgják.

Az NFL Network insidere azt árulta el vasárnap, hogy Garrettnek is ez lenne a preferált célállomása kirúgása esetén, és a túloldalról is van érdeklődés. Mikor a Giants 2014-ben azon gondolkodott, kivágja-e Tom Coughlint, akkor megtették volna, ha Garrett szabaddá válik, azonban ez nem jött össze, így Coughlin maradt a helyén még egy kis ideig.

Jerry Jones láthatóan egyre frusztráltabb főedzőjével, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha Garrett új munka után nézne januárban. Ahogy az sem lenne meglepő, ha a Giants új főedző után nézne Shurmur kivágását követően, és nem teng a piac igazán nagynevű és felkapott jelöltekkel. Garrett egyébként négy évet volt a New York-iak rosterén csereirányítóként, így ebből a szempontból is szoros a kapcsolat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!