Connect with us

Hír

Jay Ajayinak újra van csapata, Jacoby Brissett visszatér a kezdőbe

A Rudolph-Garrett ügy és a Colin Kaepernick-workout mellett is zajlik az élet a ligában, két-két pozitív és negatív bejelentés is történt az elmúlt pár órában.

 

 

Frank Reich, a Colt főedzője bejelentette, hogy Jacoby Brissett visszatér a kezdőbe a Jaguars elleni csoportrangadón. A múlt heti Dolphins elleni vereség után ez nem volt meglepő, a korábbi Pats-QB nélkül nagyon nem ment a csapatnak, így pedig a rájátszás is veszélybe került.

 

A Bengalsnál ellenben továbbra sem bevethető AJ Green, ráadásul a csapat kezdő DB-je, Dre Kirkpatrick IR-re került. Még október 13-án sérült meg, és bár a csapatnál bíztak a felépülésében, idén már nem tud pályára lépni.

 

Az Eagles bejelentette, hogy Jay Ajayi visszatér a csapathoz. A futó 2017-ben került az Eagleshöz egy csere után, hét meccsen játszott első idényében. 2018-ban is a csapat tagja volt, de egy ACL-sérülés miatt a szezon nagy részét kihagyta, a szabadügynökpiacon pedig egészen idáig senki nem érdeklődött iránta. A futó a sérültlistára került Darren Sproles helyére érkezett.

 

A Browns nem csak Myles Garrettet veszítette el a szezon további részére. A safety Morgan Burnett elszakította az Achillesét, így IR-re került. 42 tackle-je, két sackje és egy INT-je volt idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!