Connect with us

Hír

Kihagyja a szezon hátralevő részét Tua Tagovailoa

Véget ért Tua Tagovailoa idei szezonja és ezzel lehet, hogy egyetemi karrierje is. Az Alabama irányítója a Mississippi State elleni meccs második negyedében sérült meg nagyon durván, kiment a csípője – állítólag ordított a fájdalomtól, majd helikopterrel vitték kórházba.

Elsőre olyan információk érkeztek, hogy Bo Jacksonéhoz hasonló sérülést szenvedett, ami a futó karrierjének végét jelentette. Dr. Cain ortopéd szakorvos elmondása szerint teljes felépülés vár Tuára, de a szezon hátralevő részét természetesen ki kell hagynia. Pontos felépülési időt nem tudtunk meg egyelőre.

Tua a 2020-as draft egyik top irányítója volt, Joe Burrow és közte dőlhetett volna el az 1/1 sorsa minden bizonnyal. Mivel még egy évet játszhat az egyetemen, így az is előfordulhat, hogy visszatér a Crimson Tide-hoz, hogy megmutassa, felépült sérüléséből és egészséges tud maradni. Ez persze csak találgatás, valószínűbb, hogy nem látjuk már egyetemi futballpályákon. A draft kapcsán pedig óriási kérdőjel lesz az egészsége, ezzel a sérüléssel nem fogja tudni megmutatni magát a combine-on vagy a Pro Dayén, a csípőjével kapcsolatos kockázatok miatt pedig akár csúszhat is a boardokon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!