About the author

41 Comments

 1. 1

  Fetyke

  85,5; 84,4; 75,8! Ezek Rodgers elmúlt három mérkőzésen nyújtott passer ratingjei. Ennél még Trub is jobb formában van ezen szempont alapján…

 2. 2

  a

  Valaki leírná, hogy az az idióta Mat Lefluer mit akart az utolsó 2 percben, miért kellett, hogy Julian Taylor megsérüljön????

 3. 3

  szcsaba95

  Miért fektetsz ennyi energiát abba, hogy úton útfélen betámadd ezt a szerencsétlen Packerst? :D

  Ne érts félre, teljesen értelmes embernek gondollak az írásaid alapján, de őszintén szólva (nyilván, mert a Packersnek szurkolok) rohadtul bosszant, hogy szinte minden cikk alatt azért imádkozol, hogy csak valaki jól verje meg őket. :D

 4. 4

  Fetyke

  Vikings szurkolóként, a pihenőhéten mégis mire pazarolhatnám az energiáimat, ha nem erre? :D
  Egyébként az utóbbi napokban csak zrika megy közöttünk Bjeela-val…. Mert bár személyesen nem ismerjük egymást, de mondhatni baráti a viszony közöttünk. :)

  És egyébként sem vagytok szimpik, mert az én nagy kedvenc játékosom Brett apó. Csúnya dolog volt őt úgy elküldeni, ahogyan tettétek (eredetileg, addig sajtfej voltam magam is). :D

 5. 5

  szcsaba95

  Köszönöm, így már jobban értem a személyes motivációdat! 2011 óta követem a sportot, szóval az az esemény az én életemből még kimaradt. :)

  Egyébként a meccstől kb. ezt vártam. Egész szezonban pesszimista voltam a csapat teljesítményével kapcsolatban, de azért ekkora különbségre nem számítottam, és szerintem nincs is ekkora különbség a két csapat között. Aaron mai statját meg jelentősen rontja azért a sok drop az elkapoktól, amihez persze kellett a jó védőmunka.
  A PO valószínűleg meglesz, és remélem, hogy az SF-val nem találkozunk újra.

 6. 6

  Krisztian Fekete

  Mondjuk ha jól emlékszem, Brett apó bejelentette a visszavonulását, és a csapat ennek megfelelően kezdett felkészülni az új szezonra. Aztán az öreg egyszer csak meggondolta magát. Nem biztos, hogy menet közben olyan könnyű megváltoztatni a felkészülést. (Pláne, ha esetleg az új fiú már olyan szinten van, hogy esetleg a csapat is jobb vele) HA Green Bay szempontból nézzük, a váltás jó ütemben történt.

  Tartok tőle, lehetett talán a háttérben is valami, amit mi sose fogunk megtudni.

 7. 7

  Fetyke

  Nincs is ekkora különbség a két csapat között játéktudásban. Ami itt számított, az a meccs helyszíne. Hagyományosan nem játszanak jól a csoportunk tagjai a nyugati parton, ezért ha nem is ekkora különbségű, de várható volt az SF győzelme.
  És pontosan ezért bízhattok még a jövő heti Seattle elleni fellépésünkben, ahol, ha csak nem lesz nagyon szar idő ugyanígy nem mi leszünk az esélyesek. Márpedig a csoportot csak akkor nyerhetjük meg szerintem, ha mi már nem hibázunk, minden más esetben tiétek az NFC észak.

 8. 8

  bjeela

  Mondhatni. ;) Ja, ha már itt tartunk, elmentél megnézni a vágóhídon mennyibe kerül a fél marha? Mert szükséged lesz erre az információra…

 9. 9

  bjeela

  Brett apó többször is a bolondját járatta a Packs-szel, érthetően ki voltak rá akadva és okkal. Az más kérdés, hogy simán csodát csinált a Vikingsnél és szerintem elkapkodta azt a visszavonulást.

 10. 10

  Fetyke

  Persze ma már én is másként látom, de akkor még nagyon gurulós szemüvegen keresztül néztem az NFL-t, és azt gondoltam ,hogy egy ekkora legendának minden kívánságát teljesíteni kell.
  Ha “Packers” szemszögből nézzük a dolgot, akkor az lett volna a jó megoldás, ha Favre marad, ARod-ot pedig elcserélitek Miamiba. :D Ja bocsi! Másik szemüveget vettem föl! :DDD
  Viszont! A lényeg mellet se csússzunk el. Nekem a sérülése óta továbbra sem a régi ARod! Olyan, mintha valami nem stimmelne vele, bár magam sem tudom megmondani, hogy mi. De a korábbi Rodgers egymás után 3 ilyen rossz meccset nem emlékszem, hogy lehozott volna. Persze ezt most még elbírja a csapat (hiszen a 8:3 magáért beszél), és nincs is tragédia, de azért lehet, hogy megint el kellene gondolkodni a pótláson lassan, mint ahogy akkor tettétek. Azaz ha lecsúszik egy tehetség, nem szabad habozni…

 11. 11

  Fetyke

  Szerencsére megy le a marha ára. Lassan egy disznóvágás drágább lenne a sertéspestis miatt… :D

 12. 12

  Fetyke

  Mostantól kezdhetsz rájuk is fogadni! :)

 13. 13

  bjeela

  Mármint kire? :D

 14. 14

  Krisztian Fekete

  Szerintem a fal sem olyan, mint volt korábban (volt ugye faledző váltás is), és hát hogy is mondjam, az elkapók sem feltétlenül olyanok, mint korábban. Mert tudnak elkapni, azt látjuk, de az elszakadással akadnak gondok. Míg pl Nelson már nem volt gyors, de amikor kellett, valahogy mindig véletlenül nagyon üresen volt.

  És azt hiszem, Rodgers is túl sokat akar, és nem akarja/meri/tudja a bizonytalanokba bedobni a labdát, ezért sokszor sokat vár. Úgy meg odaérnek. Ebben az új playbook gyors illetve futó játékai azért segítenek, de néha így is sokat vár.

 15. 15

  Fetyke

  A 49-ersre! :D Hátha ellenük is bejön….

 16. 16

  bjeela

  Naaaa, azért attól még messze vagyunk. Bár az igaz hogy az idei cocám rohadt drága lesz a tavalyihoz képest. De micsinájjak, házi hurka, disznósajt, sonka, kolbász, szalámi és főleg szalonna és tepertő nélkül szart sem ér az élet.

 17. 17

  bjeela

  Akkor te fizeted a disznóvágásomat is :D

 18. 18

  Zoltán Debreczeni

  Jarred: az aranyásók 49-ben ellepték a völgyet. Aztán csórik éveken át éheztek. Mígnem egy szép napon valami sága csillant az aranymosó tálakban. Élükön az ifjú Bosaval mohón ugrottak a sárga morzsákra. A csalódásuk leírhatatlan volt amikor a kemény aranyrögök helyett maszatos puha sajtdarabkák lapultak szét a mázsás testük alatt. Csalódott “MVP” “MVP” kiáltásokkal gyorsan földet kotortak a sárga masszára. Eközben párszor behoropadt a táljuk amivel a kupac közepén vergődő bajszos embert simítgatták vízszintbe. A csalódott aranyásók eztán elmentek kurvázni és skandinávlottózni.

 19. 19

  Fetyke

  Sokba lesz nekünk ez az SB run! :D Erről már egyeztetnem kell itthon a GM-el. :D

 20. 20

  Hurrá Torpedó

  Troll ON
  “Josh Allen lett az 5. irányító, akinek sikerült 1000 futott yardot összehozni karrierje első 23 meccse alatt.”
  Heh, a béna. Tibinek ehhez 22 év is elég volt.

 21. 21

  bjeela

  Elnézést, de nem a tulajt akartad mondani? Mert ahogy elnézem, te egy csinos kis papucs vagy pomponnal a fejeden. :D mongyuk én is kussolok, ha hazajön a 155 centis 45 kilós főnököm

 22. 22

  Fetyke

  A főnök az jó szó! :)

 23. 23

  vabu

  Állítólag Wentz dobó karja megsérült az egyik elveszített fumble során, Dani tudsz valami közelebbit?

 24. 24

  csak ezt ne

  A 49ers nagyon komoly csapat és ez nem most derült ki. Nem is igazán értettem, hogy a tavalyi nagy hype után miért volt ennyire alulértékelt, egy erősödést követően.

  Most az elején volt egy kis hazai pálya, az a fumble, már egy eléggé forward progress gyanús játék volt, igaz Rodgers is kicsit túlerőltette. Vannak meccsek, amiket egy ilyen korai momentum eldönt, mint az 50. SB-t is nagyjából. A San Francisco viszont mindettől függetlenül olyan komplett csapat, hogy elképesztő nehéz lesz bárkinek megverni. JG még mindig a támadható pont, de lassú javulással egyre kevésbé ő is. A Packersnek innen minden meccset hoznia kellene, mert egy esetleges hazai pálya kiemelés a PO-ban nagyon kellene nekik. (Én továbbra sem hiszek a Vikingsban). Egyelőre az irányító a legnagyobb kérdőjel náluk is, de Rodgersben – úgy érzem – benne vannak még nagy meccsek.

  A Jets meccset még nem láttam, de megnézem, mert ez egy durva meglepetés volt, különösen a különbséget tekintve.

  A Bills se intézhető el egy legyintéssel, szépen halad a csapat a kötelezők során, kérdés hogy bravúrra is képesek lesznek-e. A hátralévő meccseken ilyenre is szükség lesz, hogy ne egy komoly lejtmenettel kanyarodjanak a PO-ra. Mindjárt a jövő héten Dallasban egy érdekes kihívás vár rájuk.

  Az Eagles borzalmas volt megint támadásban, idén szerintem akár fölösleges is lenne a PO számukra, márpedig ahogy írtátok, erre még mindig komoly esély mutatkozik a Dolphins és a nem túl veretes csoportellenfelek elleni menetelés esetén. De hatalmas formajavulásra lenne szükség, hogy ez az esetleges PO ne egy sima hazai zakóval érjen véget a WC során.

 25. 25

  DrBaji Mihály

  Baráti az iszony?

 26. 26

  Steve Young

  Csak hogy idézzek valakit: végre megint helyre tettük ezt a nyomorult brigádot :)))

 27. 27

  vabu

  Papíron három sima meccs kellene hogy következzen az Eagles számára, sorrendben Miami, Giants, Wahington, aztán a rangadó a Dallas ellen majd újra Giants.

  Ha felépülnek a sérültek (lesz Howard és Jeffrey) akkor látok minimális esélyt az 5-0-ra, főleg hogy a védelem szerintem az utóbbi pár hétben rendben van, húsz pont alatt tartottuk a Bills, Chicago, Pats, Seattle négyest, úgy hogy jönnek a siettetések, sackek, interceptionok, bár tegnap is benyelt a védelem két 50 yardos játékot sajnos.

  Remélem Wentz sérülése nem súlyos és ha konzisztensebb lesz egy kicsit (tegnap többször is szépen haladt az utolsó negyedben az ellenfél 30-asáig aztán jött az eladott labda) akkor simán meglehet ez az 5-0.

 28. 28

  vabu

  Egyébként abban maximálisan igazad van, ha ezt a következő 5 meccset nem húzzuk viszonylag sima 10 pont körüli különbségekkel (kivéve Dallas, mert az szerintem egy labdabirtokláson belüli eredmény lesz) akkor semmi keresnivalónk nincs a Playoffban.

 29. 29

  bjeela

  De enyém az utolsó szó! “Igen, drágám…”

 30. 30

  bjeela

  Most inkább ne példálózzunk Trubbal, mert kinyílik a bicska a zsebemben és épp nem lenne jó, ha belém állna…

 31. 31

  katonadani

  negatív volt a röntgen, de meccs után elég nagy kötés volt rajta.

 32. 32

  Everlast77

  LoL, Darby már éppen legyalulná Pennyt, mikor eszébe jutott, hogy a Fantasyjában kezdő, vagy mi…??? :D

 33. 33

  Fetyke

  Ezek szerint nem bízol a 3 győzelemben?
  Az elmúlt hetek alapján szerintem az is benne van ebben a Seahawksban. Persze becsúszhat egy vereség, és illik óvatosnak lenni, de nálam mindhárom mérkőzésen ti vagytok a favoritok, még ha nem is sokkal.

 34. 34

  Sestertius

  Nem annyira várom a ma esti meg a jövő heti mérkőzést.. :(
  Erről a 49ers védelemről már kezdem elhinni, hogy jó, hogy nem csak alsóligás csapatokat vernek meg..

 35. 35

  bjeela

  Najakkor most rohattul megdicsőülök! Ugyebár nemrég a Vegas-i odszok kapcsán le lettem hurrogva, hogy minek emlegetem fel a 49erst, merhogyazok szartse érnek, mázlisták, kifutotteredmény, beetetésazegész, könnyűsorsolás, miegymás. Most nem sorolnám fel, kik néztek idiótának, mert az olyan kellemetlen lenne, de ők tuggyák. Mostmegugye láttuk, micsináltak a friszkói kölkek a szárnyaló Packers-szel. Őőőőő, izéééé, khm…

  Ami meg Dani minősítését illeti, miszerint “Garoppolónak nem volt különösen nehéz dolga, a fala általánosságban jól megvédte” háááát egynagylófaszt. Merhogy amíg a 49ers D-t istenítjük, hogy rommá kergették ARodot – ami stimmel -, nos a Packs D sem tétlenkedett és összeügyeskedtek 3 sacket 6 passzsiettetés mellett(a 49ers 5 sack 10 passzsiettetés). Szóval maradjunk annyiban, hogy JG élete sem volt fenékig tejfel ezen a meccsen. Mégis ő hozott egy 145,8-as rétinget, ARod meg 75,8-at. Tehát ARod mostanában kissé maga alatt teljesít, ahogy azt Fetyke kolléga volt szíves érzékeltetni. Szóval ez a JG egészen ügyes gyerik és mintha úgy nézne ki, hogy végre elkapta azt a fonalat, amit két éve eldobott. Márpedig ha nem engedi el, akkor…

  Viszont beégtem a Raiders-szel, mert csodát vártam tőlük, erre nem összeestek, mint a nyolctojásos piskóta, ha rányitják a sütőajtót? Ehhh, már Grudenben sem lehet bízni…

  A Bills viszont bejelentkezett egy jó PO-ra! Egész ügyes társulat.

  Wilsonékat meg inkább most nem minősíteném, minősítették magukat most eléggé…

 36. 36

  Zoltán Debreczeni

  Azért Brett tett érte. Nem volt szép az a táncikálás offseasonben.

  Mondjuk addig voltam Packes én is.

 37. 37

  bjeela

  49 óta éhezteeeeek??? És mi volt a 81-es, 84-es, 88-as, 89-es, 94-es nagy zabálásokkal a bőség idején? És hát 2012-es nagy aranyásáskor is kis híján övék lett a terített asztal, szóval egyáltalán nem mondható, hogy ne akadtak volna elég aranyrögre az évek folyamán. Amúgy meg ha annyira éheztek, megehették volna reggelire azt a sajtot és a bajszos sajtkereskedőt meg eláshatták volna az egyik aranykutatás közben hiába kiásott gödörbe. Viszont a kurvázás stimmel… ;)

 38. 38

  Fetyke

  A ma estivel mi a bajod? Várakozásaim szerint ezt a Rams-t földbe döngölitek az éjjel.

 39. 39

  rowi

  dani mindent leírt, én csak annyit jegyeznék meg, hogy a két hawks rb nem nagyon tudja a playbookot. a wilsonnak beírt fumble abból lett, hogy carson nem számított handoffra, oda se nézett. az egyik sack meg úgy született, hogy wilsonnak még a play elindítása előtt pennyt kellett irányítania, hogy hova álljon, majd amikor már ment a play, penny nézelődött, az emberét meg nem vette fel, aki így akadály nélkül gyalulhatta le wilsont. oké penny végül megmentette az offense-t, de hát nah.

  a győzelem ettől még győzelem, és ezzel – meg a panthers vereségével – kb meg is van a playoff, lehet már ennyi is elég, de a cardinals elleni hazai már tuti elég lenne. 9-2-ről álmodni se mertem a szezon elején. a következő 3 hétben eldől, hogy lesz-e ebből wild card idegenbeli meccsnél jobb vagy sem, bár ahogy idén megyeget idegenben, az nem biztos hogy baj lenne:) ettől még a MIN, @LAR @CAR sorból 2-1-től 0-3-ig minden elképzelhető

 40. 40

  the12thman

  Ilyenkor kuss van… Érdekes

 41. 41

  rowi

  nem. nem azért mert ne lenne bármelyik meccsen is reális esélye a hawksnak. de hogy mind3 bejöjjön, arra elég kicsi esélyt látok.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team