About the author

30 Comments

 1. 1

  R. Baggio

  Nélküle nem a Bama lenne 7 pontos favorit, hanem az LSU, de játszani fog. Nyomasztó biztos nem lesz számukra a hazai pálya, de nem is akkora előny, mint más 100+ ezres közönségnél, a Tide szurkolók kicsit belekényelmesedtek a sikerekbe

 2. 2

  Ádám Váradi

  Azért a Bama OL-be ott van valami kimondhatatlan nevű fekete fickó aki sok draftside-on első körös prospect, valami Leatherwood? Valóban ér ő első kört, vagy csak kamu duma?

 3. 3

  R. Baggio

  rendben, Alex Leatherwood nevét beleírtam, bár én Bama OL embertől igencsak ódzkodnék az első körben, Ryan Kelly kivételével minimum csalódás az összes

 4. 5

  Ádám Váradi

  Valóban! De azért James Carpenteren kívűl nem is volt olyan kiemelkedő helyen elkelt OT prospect a drafton a jól emlékszem, de én se vagyok annyira oda a játékáért. Vikings szurkolóként nem hiszem, hogy örülnék neki ha az első körben őt vinnénk el. Remélem még Tirstan Wirfs bent marad 1/32-re, hogy kitudjuk választani:)

 5. 6

  Ádám Váradi

  És mi a helyzet azzal, hogy Joe Burrow esélyes lehet akár 1/1-re is? vagy ő lehet a második qb aki kimegy a drafton?

 6. 7

  bjeela

  Szerintetek Tua nélkül mennyivel romlik a Bama esélye a győzelemre? Mert szerintem legalább 25%-ot. És mennyire lehet előny vagy épp ellenkezőleg, nyomasztó a Bamának a hazai pálya?

 7. 8

  Ádám Váradi

  Nem lehetne egyébként egy Mid-Season mock draft így féltávnál? Nagyon kíváncsiak lennénk így patreonos tamagotok, hogy szeretett csapatunk kit, es hol választana ki.

 8. 9

  Fetyke

  Jövőre adunk egy 3. kört Williamsért a Redskinsnek és már nem is kell tackle-t draftolnunk! :)

 9. 10

  Fetyke

  Tessék! Mivel a Vikingsban jelenleg nincs olyan luk, amit azonnal be kellene foltozni, ezért 1/32-ről hátracserélünk majd. :D

 10. 11

  acsdav2

  Szerintem Burrow-Bengals és Tua-Dolphins a sorrendtől függetlenül. Herbert pedig Buccs/Broncos. A Redskins szerintem ad még egy évet Haskinsnek.

 11. 12

  Ádám Váradi

  Tényleg nincs! Csak egy bal oldali tackle egy bal oldali guard egy-két CB egy defensive tackle-n kívül tényleg semmi nem kell😂

 12. 13

  Ádám Váradi

  Szerintem is! A Redskins kiválasztja Andrew Thomast úgyis Trent Williams elmegy a nyáron.

 13. 14

  R. Baggio

  Carpenter óta 1/11 volt DJ Fluker, 2/12 Cyrus Kouandjio, 2/2 Cam Robinson és idén 1/11 Jonah Williams

 14. 15

  Ádám Váradi

  Azt mondod trent 3.körért mozdítható?

 15. 16

  Ádám Váradi

  Azt mondod trent 3.körért mozdítható?

 16. 17

  Fetyke

  Szerintem ezt a Redskins elk..ta! Nem kicsit, nagyon!
  Trent esetében ugye egy olyan játékosról beszélünk, aki 1 egész évet kihagy majd, és ez alatt azért öregedik is. Ráadásul már csak további egy évre lesz érvényes a szerződése jövőre, utána vagy nagy pénzért adsz neki új szerződést, vagy elengeded FA-ként (igaz, ekkor egy kompenzációs 3. kört visszakapsz érte). Ezért én nem hiszem, hogy első kört bárki megad majd érte (már most sem kapta meg érte elvileg a Redskins a Browns-tól). Szerintem egy második kör közepe lehet a legtöbb amit ki tud majd belőle hozni a fővárosi csapat, de most már egyre inkább Trent is beleszólhat majd a saját cseréjébe a fenti körülmények miatt.

 17. 18

  Ádám Váradi

  Nagyon érdekes FA-nek és offseason-nek nézünk élőbe Vikings szempontból, rengeteg lesz a távozó, (Remélem xavier rhodes is) és remélem hogy nem azért hozták vissza Sendejot hogy majd Harrison smith elkuldjek a magas fizetése miatt

 18. 19

  ahanem

  T U A N I G A M A N U O L E P O L A

 19. 20

  Fetyke

  Érdekes, én meg pont nem várok sok izgalmat. A fontosabb játékosoknak jövőre még mind lesz szerződésük. Pénzünk pedig nem nagyon lesz igazolni. Nem hiszem, hogy Smith-t elküldenénk. 1-2 rosszabbul teljesítő játékos kivágásánál többet nem igen várok.

 20. 21

  Ádám Váradi

  Szerinted Xavier-t el kell küldenünk?

 21. 22

  Fetyke

  A teljesítménye alapján elküldeném. Viszont csapatstabilitás miatt (mivel Waynes helyett is kell új CB) még egy évet adnék neki Zimmer helyében. Én eddig csak Reiff-et küldeném el jövőre…
  Te kit szórnál ki?

 22. 23

  bjeela

  Nagyjából hasonlóan gondolom én is, de ott van még az is, hogy mi van, ha belekergetik Tuát egy megfelelési kényszerből hozott hibás döntésbe és nem tökéletes állapotban fog játszani, ezért lassabb lesz, többet hibázik, nem mer belemenni olyan döntésekbe,amiket korábban simán megtett, etc, etc. Nálam most a hazai pálya ellenére az LSU egy olyan underdog, akinek sokkal nagyobb esélye van a győzelemre, mint a Bamának. A Bamán sokkal nagyobb a győzelmi kényszer, mert leszállóágban vannak, szemben az LSU győzelmi sorozatával, lendületével.

 23. 24

  Fetyke

  Nem utállak, sőt! Valahol még igazat is adok neked. El tudnék képzelni, vagy fogadni egy ekkora átalakítást is, főleg, ha nem úgy jön össze az idei év, ahogy szeretnénk. És a wc helyen történő rájátszásba surranást, és egyből történő kipottyanást nem tartanám sikernek.

  Az általad felsoroltakból egyedül a korai elkapó választást nem tartanám jó ötletnek. Egyrészt, mert jó elkapó kettősünk van, ráadásul mai viszonylatban baráti szerződésen, és harmadik számú wr-t nem az első körben szokás húzni. Másrészt, mert a korai körös elkapó választásaink a korai CB-ékhez hasonlóan nem szokott sikerülni. A hátsó körben pedig elég jó elkapókat szoktunk választani, nekem Johnson is ígéretesnek tűnik.

 24. 25

  Fetyke

  Guardot szerzünk FA-ről, Trentért adunk egy 3. kört és a támadófal már kész is, oda nem kell draftolni. :) Jó cornereket lehet draftolni a 2-3. körben is (az első körös CB draftjaink amúgy sem jöttek be az elmúlt években), egy kicsit gyengébb posztunk pedig azért nekünk is maradhat jövőre.😂

 25. 26

  R. Baggio

  én írtam a Burrow-os részt az említett qb-król szóló cikkben, ami a jövő hét tájékán kerül majd fel

 26. 27

  R. Baggio

  Carpenter óta 1/11 volt DJ Fluker, 2/12 Cyrus Kouandjio, 2/2 Cam Robinson és idén 1/11 Jonah Williams

 27. 28

  Ádám Váradi

  Nagyon utálni fogsz azután amit most fogok írni!
  A én lennék Spielman vagy zimmer helyébe, akkor elküldeném Linval,Reiff,xavier,Elflein. Rudolphot elcserélném, és Anthony Harissel aláíratnék 3evre 15millioert. Mackensie Alexander detto ennyi. Mike Hughes lenne nálam a cb1, és holton hillbe is bízok cornerkent, de amúgy is jó corner class jön. Ha esetleg sikerül FA-rol megoldani a Guard posztot, és talán trent Williamsert is cserélünk. Akkor az első körbe behúznám Laviska Sheanult-ot. A Colorado elkapojat, vagy másik opcióként Jawon Kinlaw-ot aki defensive tackle, vagy Derrick Brownt, de még az alabama üdvöskéje Raekwon Davist.
  De én pont ebbe a draft classba látom Linval utódját, egy bizonyos Marwin Wilsont a Florida staterol. 2kör közepére feltradelni egy csuszo cb-ért. De ami a legfontosabb hogyha a drafton csuszik egy Chauncey Gardner Johnson szintu tehetség egyszerűen nem szabad bent hagyni. 4.-körbe pedig egy rúgót választanék a Georgia egyetemrol Blakenshipet! En igy képzelem el a jövőt:)

 28. 29

  Ádám Váradi

  Olabisi Johnson mindenképp ígéretes, tisztára tudja magát játszani, és jók a kezei nem is emlékszem lett volna már droppja idén, és valószínűleg még jövőre fejlődni fog. Remélem egy akkora fejlődés lesz mint DJ. Charké! Hidd el nekem ebbe az offensbe benne van az, hogy olyan legyen mint a Kansas City Chiefs-é. Nem tudom hogy Josh Doctson játszhat már holnap? Rá is nagyon kíváncsi vagyok, és még ott van Beebe is aki tiszta Amendola. Csak a fal bal oldalát kell rendbe rakni, én jövőre O’neilt át raknám a vakoldalra, ha nem enged sacket már rossz nem lehet és nála is tisztán látszódik a fejlődés második évére. Guard poszton pedig van egy két ígéretes tehetség ha esetleg FA-rol nem sikerülne, bár én Brandon Scherff-ért mindenképp bejelentkeznek mert ő benne benne van az All-Pro. De a drafton is ott van Solomon Kindley, Tommy Kraemer. A defense nem fog visszaesni, de én már nem tartom Linval-t elit játékosnak, csak egy átlógostol kicsit jobbnak. De a fizetése 10+milliós és ez a baj A csapatnál, hogy rengeteg ilyen játékos van, számszerint 11 ha jól tudom. Irv Smith pedig megoldaná a Tight End posztot, David Morgan meg visszajön, szóval blokkoló tight endunk is lesz, Tyler Conklin pedig lehetne TE2 mert ő is ígéretes. Valamint nem értem, hogy Dru Samia miért nem kap snapeket a falba rosszabb úgy se lehet Pat Elflein-nel, őt nagyon gyorsan le kellene cserélni.

 29. 30

  Fetyke

  Én is így gondolom. Holnap ki is derül, hogy Josephre mennyire van szükségünk…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team