Connect with us

Hír

Matt Stafford állapota kérdéses, büntetést kaphat miatta a Lions

Matt Stafford nem játszott a Bears ellen sérülés miatt, legutóbb 2010-ben fordult elő, hogy nem ő volt a Lions kezdője. Matt Patricia egyelőre semmi konkrétumot nem árult el az irányítóval kapcsolatban (napról napra monitorozzák az állapotát), de nem árt vigyázni az információközléssel, különben büntetést kaphat a csapat.

 

 

A Lions múlt héten kérdéses státuszt adott Staffordnak, de több csapattársa is azt nyilatkozta, hogy már a meccs előtt is tudták, hogy nem fog játszani az irányító. Ez pedig szabálytalan, ilyen esetekben a csapat köteles out besorolást adni a sérült játékosnak, a Lions ezt viszont csak a meccs előtt nem sokkal tette meg.

 

Patricia azzal érvelt ezzel kapcsolatban, hogy még egy utolsó orvosi döntésre vártak, de hasonló miatt idén már kapott egy 100 ezer dolláros büntetést a Steelers és Mike Tomlin (Big Ben sérülésével kapcsolatban mismásoltak kicsit Pittsburghben).

 

A Lions jelenleg 3-5-1-es, a rájátszásra gyakorlatilag csak matematikai esély van. Ilyen körülmények között semmi szükség arra, hogy a sérült franchise QB egészségét kockáztassa a csapat, még egy IR sem teljesen elképzelhetetlen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!