About the author

37 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Philip! Don’t be sad. Because SAD spelled backward is DAS. Und DAS ist nicht gut.

  Schade.

 2. 2

  Kopi3.14

  “Viszont a meccs szórakoztató jellege ellenére most kiderült, hogy Mahomes is tud kazánszürkén játszani,”

  Viszont a védelem kezd ilyenkor megállni a lábán, ami legalább annyira fontos, mint Mahomes varázslata. One man show nem nyer SB-t.

 3. 3

  wolandrule

  Aki ezt a meccset látta, az látta a Chargers utóbbi 14 évét. Hihetetlen, hogy ilyen játékosállományokkal, ami 2005 óta van nekik, nem nyertek semmit, max azt, hogy ők a choke királyok (a 2006-os Chargers minden idők egyik legjobb csapata, ami nem nyert SB-t). Van az a nagyon rossz vicc, hogy fiam, te úgy születtél, hogy apád ráverte a cipőjére és pics@nrúgta anyád, namost nem csodálom, hogy Riversnek ennyi gyereke van, csak tüzel, aztán majd lesz valami. Ha ad a gép, akkor 12-4, ha nem, akkor több intje lesz, mint TD-je.
  Képzeljük el, ha anno Drew Breest nem űzik el…

 4. 4

  csak ezt ne

  Verhető csapat volt ez a Chiefs is, különösen Hill kiesését követően, valamint Mahomes gyengébb dobóteljesítményét látva. Nagyon jellemző, hogy a komolyabb csapatok közül melyik nem tudott élni hasonló lehetőséggel. Vikings, Chargers. A 4 másik kihasználta az adódó lehetőséget, még a Titans is. Azért nagyon nem lepődtem meg, hogy így kapnak ki, inkább a tavalyi kansasi győzelem volt fura. Nem lehet könnyű egy Chargers szurkoló élete. Talán ha Rivers visszavonul nyílik egy új korszak.

  A Kansas még mindig nagyon veszélyes csapat, elég peches évük van, de ha decemberre eláll a vérzés, továbbra is SB esélyes csapat lesznek. A védelem a nagy kérdés továbbra is szerintem. De a januári meneteléshez még pár forró meccset hozni kell nekik, mert még akár a csoport is veszélyben lehet, a rájátszás azért aligha.

 5. 5

  bjeela

  Amúgy ez egy érdekes, vizsgálatra kínálkozó, érthetetlen, eleddig megmagyarázhatatlan tény, hogy amint egy elit QB megsérül vagy szarul játszik, akkor a – tőle teljesen függetlenül létező, egymásra semmilyen hatást nem gyakorló – védelem hirtelen elkezd jól játszani, aztán ha a QB visszatér vagy ismét zseniálisan játszik, akkor a védelem ismét szar lesz(lásd még Saints, Eagles, pláne a SB-on, etc, etc).

 6. 6

  katonadani

  szerintem leginkább arról van szó, hogy a defense az egy ilyen “energia” dolog, és nagyon “hangulat” függő. Ha jobban felszívják magukat és mindenki harap, akkor jobban megy, ha nem, akkor gyengébben. (Plusz ugye a defense nagyon ellenfélfüggő is, de ez most másik kérdés)
  I know, ez nem túl analitikus és alátámasztott dolog :D

 7. 7

  wolandrule

  Ezeket sosem tudjuk meg. Tegyük fel, oda keveredik Brady és BB, és valszeg nyernek több SB-t. Akkor nem biztos, hogy most LA-ben lennének. Utólag nyilván könnyű okoskodni, de Brees és Rivers nem egy kategória.

 8. 8

  Jarred

  Valahogy nem esett le, hogy a Chief lehet séf is. Hiába szakmai ártalom. De a te történeted sem rossz.

 9. 9

  Zoltán Debreczeni

  A 2004-es QB classank lefőtt a kávé. Sajna a 2000-esnek is gondja van… :( :( Halnak kifele a dinoszauruszok.

 10. 10

  Wide open

  Jah kár értük. Eddig azt gondoltam hogy Rivers még egy pár évig kihúzza a csapatnál, mivel ha nem is mindig ligaelit szinten, de egy teljesen vállalható minőségben hozta a szezonokat a legbotrányosabb falak mögött is. Asszem sajnos idén jött el a töréspont. Nem lennék meglepődve ha Telesco és a Chargers tavasszal szétnézne a piacon (lesz kikből válogatni).

 11. 11

  Wide open

  Ezen a meccsen a Chargers vs Chargers összecsapást láttunk, ahol a Chargers végül sikeresen megverte magát.
  A mérkőzés igazi győztese viszont a Chiefs volt akinek csak annyi volt a dolga hogy végignézte a meccset, majd a végén hazavitte a 4 db Felipe Rios souvenir labdát emlékbe.

 12. 12

  bjeela

  Nem tehecc róla, bár irkáltak ilyeneket is soxor velük kapcsolatban, de nekem könnyebb, mert gasztro vonalon edzett vagyok.

 13. 13

  bjeela

  A “több SB-t” csodálnám, mert hiányozna onnan Kraft is, no meg a szurkolótábor, pontosabban a bostoni sporttradíció. San Diego nem Boston… ;) Ami Breest és Riverst illeti nem tudom, hogy sokkal szarabb lenne Rivers, ha neki jut Brees karrierje és Sean Payton… Az biztos, hogy yardtermelésben nem lenne köztük difi.

 14. 14

  Gábor Ujvári

  Konyorgom, hanyagold ezeket a bevezetoket!!!

 15. 15

  bjeela

  Na, ebben a tohuva bohuban és csillag- meg béljóslásban rohadtul nem bíznék a helyedben. Mi a tököm az szakmailag, hogy energia és hangulat függőség? Nehogymá! Persze, lehet hergelni az embert, meg Sankó féle “momentum”, de azért nem ettől lesz egy csapatrész működőképes, hanem a belefektetett munka és tudás eredményeként. A többi meg motiválás kérdése. Nehogymá csak akkor lehessen motiválni valakit, ha ég a ház.

 16. 16

  bjeela

  Nem, nem, soha! Mink szeressük ezeket az agymenéseket és beteg perverziókra épülő párhuzamalkotásokat, torz képzavarokat. Az élet szép.

 17. 17

  bjeela

  Hja kérem, adni jó.

 18. 18

  bjeela

  Hogyne, máris ott van a törött lábú Tua madárka, akit épp síppal, dobbal és nádi hegedűvel gyógyítanak. Hátha jövőre szárnyra kap…

 19. 19

  bjeela

  Ugyan kérem, egy kis formaingadozás miatt már megint rohangálni kezdünk a paphoz és hívjuk a temetkezési vállalkozókat, koszorúkészítőket? Nemáááá! Rivers mindig ezt csinálta: volt egy pocsék szezonja aztán jött egy zseniális. De ugyanez BigBen is. Jó, Bríz nem, de vele olyan nagy gáz nincs, legfeljebb nem hajigál 40-50 yardos passzokat, de a többit most is hozza és ugyebár a tudás, a rutin meg az évek… PManningnek is bejött. Szvsz van bennük még simán 2-3 év. Riversben még talán több is.

 20. 20

  Bélabá a csótány

  Tök jó egyébként a class:
  -a törött lábú Tua madárka
  -a pityergő Herbert
  -a kalácsképű Burrow
  -meg a csufulkodós Hurts

 21. 21

  bjeela

  Aszittem, hogy séfekre írod a sztorit, akik kifőztek valamit, de villám belecsapott a vezetékekbe, így áram híján majdnem odalett a kaja, de valahogy megvédték a vezetékeket, így elkészült az étel és mindenkinek ízlett, viszont hírt kaptak, hogy ki akarják fosztani az éttermet… de így is nagyon tecccett.

  Viszont a meccs szórakoztató jellege ellenére most kiderült, hogy Mahomes is tud kazánszürkén játszani, illetve bebizonyosodott, hogy Rivers egy zseni, de valamiért mindig elcseszi a végén.

 22. 22

  Jarred

  Megértem, ha ez a stílus nem jön be neked, de két dolgot vegyél figyelembe. Az egyik az, hogy amennyire a hozzászólásokból és a reakciókból látom a nagy többségnek tetszik, hogy ilyen introkat írok. Ameddig ez nem változik (és bírom kreativitással) addig nem szeretnék ezen változtatni. A másik pedig, hogy én is sokkal nagyobb lendülettel tudom belevetni magam egy ilyen összefoglaló megírásába. Ez most egy relatíve jó meccs volt, de szeptember-október tele volt unalmas értékelhetetlen MNF-ekkel, és már én is ki voltam, hogy mi a francot írjak ezekről a meccsekről. Ennek orvoslására találtam ki, hogy megpróbálok rövid történeteket becsempészni az összefoglalóba, amik azért szoros kapcsolatban lesznek a történésekkel. Így én sem akarom majd már a harmadik negyedben felvágni az ereimet. A teljes összefoglalót értelemszerűen nem akartam elpoénkodni, így csak a bevezetőbe raktam bele őket, az összefoglaló fontosabb részét már komolyabban vettem.
  Szóval ha nem tetszik, nincsen semmi gond, a legkönnyebb megoldás, hogy átugrod. Te nem veszítesz semmit (ahogy írtam az összefoglalót magát már komolyan veszem), viszont aki szereti ezt a stílust annak továbbra is ott lesznek az intrók.

 23. 23

  bjeela

  Azért az utóbbi kettő rohadt nagy izgit hozhat az NFL-be, ügyes gyerkőcöknek tűnnek. Tua nekem túl steril.

 24. 24

  wolandrule

  Nem kötelező elolvasni.

 25. 25

  bjeela

  De, kötelező!!!

 26. 26

  Bélabá a csótány

  “Tua nekem túl steril.”
  Mint Trub?

 27. 27

  bjeela

  Trubnak legfeljebb az agya steril…

 28. 28

  Zoltán Debreczeni

  Brees 2001-es. Tibin keseregtem. Reméltem idén kicsit jobb lesz mint tavaly. Egyelőre annyival rosszabb, mint amennyi javulás vártam. Brühühü.

 29. 29

  Gábor Ujvári

  Nem is szoktam. 🤣

 30. 30

  Gábor Ujvári

  Nyilvan nem akarom megmondani, hogy hogyan ird meg az osszefoglaloidat, hiszen Te irod es nem en. :) Azt is megertem, hogy 1-1 meccs buntetessel er fel es muszaj lekotnod valamivel magad.
  En eddig is atugrottam oket, ezutan is atfogom, nekem tulsagosan eroltetett. 😅 Viszont 3-4 ilyen bevezetobol mar kijonne egy uj cikk is es meg csak Patronusok se kellenenek hozza. 😁

 31. 31

  bjeela

  Akkor most lenne egy SB győztes csapatuk, amelyiknek nincs szurkolótábora. Illetve a fene tudja, mert a gyűrűhöz azért kellett volna egy jó HC is, az meg ugyebár… És az is kétséges, hogy Brees dobálómániáját megfelelő kordában tudta volna tartani valaki, mert Sean Payton ezt megoldotta. Amúgy meg Rivers zseni, de rengeteg hibával játszó zseni.

 32. 32

  Zoltán Debreczeni

  Vagy: bekenték a falemberek seggét erőspistával. Olyankor jobban megy a bullrush.

 33. 33

  ducksfan

  Nálam a hónap kommentje eddig

 34. 34

  bjeela

  Nyugtatgasson téged a hóhér! Na, jó, egye fene, leteszem a pallost egy kis időre. Szóval idevigyázzá: a Tibike 2006-ban is bűnszar volt, aztán meg 2007-ben széttépte az istrángot és karriercsúcs rétinggel hajigált. Vagy 2013-ban még a mostaninál is fostalicskább volt, aztán ugyebár tuggyuk mi jött utána. Ne ríjjá, gyerik, hamar észhez tér a Tibibácsi.
  Amúgy meg a borjúbríz finom falat, jólesett a hétvégén is, még ha 2001-es is…

 35. 35

  LG

  Korábban (Jarred előtt) valóban volt egy-két olyan eset, amikor a hasonló bevezetők nagyon erőltetettek voltak (bár ez szubjektív, ott is volt jó pár kommentelő, akiknek tetszett). Jarred él szerintem teljesen más a stílus. Sajnálom, hogy nem tetszik, de remélem nagyon sok ilyet bevezetőt fogunk még itt olvasni! :D
  Nekem kifejezetten tetszett, hogy a 12. heti meccser is belecsempészted Jarred! ;)

 36. 36

  kitalaltnev

  Fel nem fogom, mily olthatatlanul nagy késztetést érezhettél egy ilyen kommenthez.

 37. 37

  Gábor Ujvári

  Sajnalom ha meghaladja a felfogasod. 🤣

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team