Connect with us

Hír

Még mindig sok a sérült a 49ersnél, az Eaglesnél és a Steelersnél, felépülőben a Giants

A szezon végefelé egyre több a sérült a csapatoknál, egyeseket pedig jobban érintenek ezek, mint másokat.

A 49ers továbbra is ezek közé előbbi csapatok közé tartozik. A left tackle Joe Staley és a pass rusher Dee Ford biztosan nem lép pályára a Packers elleni vasárnapi rangadón, a futó Matt Breida és a rúgó Robbie Gould is nagy valószínűséggel kihagyja a mérkőzést, a tight end George Kittle és a két elkapó, Emmanuel Sanders, illetve Deebo Samuel pedig kérdéses státuszt kapott a pénteki sérülésjelentés során.

Az Eaglesnél csak egy kicsit jobb a helyzet. A jobb oldali tackle Lane Johnson biztosan nem játszik agyrázkódása miatt, így az újonc Andre Dillard fog kezdeni a helyén. Ha van egy kis szerencséje, akkor nem kell Jadeveon Clowney ellen meccselnie, ugyanis a Seahawks pass rushere csípőproblémák miatt kérdéses besorolást kapott és csak a találkozó előtt dől el a sorsa. A futó Jordan Howard, illetve a két elkapó, Alshon Jeffery és Nelson Agholor játéka is kérdéses, könnyen lehet, hogy mindhárman kihagyják a mérkőzést – Howard szinte biztosan.

A Steelers eddig sem állt valami jól támadóoldalon, de most két legjobb skill playere sem áll majd rendelkezésre. A futó James Conner és az elkapó JuJu Smith-Schuster sem fog pályára lépni a Bengals elleni találkozón. Az újonc receiver Diontae Johnson viszont felépült és játékra jelentkezik.

A Giantsnél a tight end Evan Engram továbbra sem kész a visszatérésre, azonban az elkapó Sterling Shepard, a cornerback Janoris Jenkins és a left tackle Nate Solder kikerült az agyrázkódás protokollból, így játszhatnak a Bears ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!