Connect with us

Érdekességek

Még nem nyugodhat meg a Texans

A Houston Texans nagyon fontos mérkőzést nyert meg csütörtök este a Colts ellen, így magabiztosan vezeti a csoportot. Megnyugodni azonban még nem lehet, a csoportgyőzelemért folyó verseny még mindig háromesélyes, ráadásul a Titansnek ugyanúgy a saját kezében van a sorsa, mint a Texansnak.

 

 

Az 5-5-ös Titans még kétszer játszik a 7-4-es Texansszal, illetve egyszer a 6-5-ös Coltsszal. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a Titans minden meccsét megnyeri, akkor 11-5-tel fejezi be a szezont, a másik két gárda pedig sehogy sem tud 10-6-nál jobb mérleget elérni. Persze ezt könnyebb mondani, mint véghezvinni: a Titans a következő hat hétben még a Jaguars ellen is pályára lép, vagyis négy csoportmeccse lesz, illetve a PO-aspiráns Raidersszel és a Saintsszel is játszik.

 

A sorsolásokat tekintve egyébként a Coltsnak lesz talán a legkönnyebb dolga, a Titans és a Saints mellett a Bucs-Panthers-Jaguars trióval találkozik még idén, utóbbi három egyaránt hozható. A Texans játszik a Patriots ellen, illetve két kötelezője lesz még a Broncos és a Bucs ellenfeleként – ha utóbbi kettő mellett hozza az egyik Titans elleni meccsét, akkor garantáltan nem végez a csoport második helyénél hátrébb (a Titans ebben az esetben nem előzhet holtversenynél).

 

Ki gondolta volna Andrew Luck visszavonulása vagy Marcus Mariota padoztatása után, hogy az AFC South lesz az egyik legizgalmasabb csoport a ligában?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!