Connect with us

Hír

Megbüntették a Steelerst, Za’Darius Smitht fűvel kapcsolták le

Az NFL bejelentette, hogy a Steelers 75 ezer dollárra, Mike Tomlint pedig 25 ezer dollárra büntette, amiért nem tüntette fel Ben Roethlisbergert a második heti sérülésjelentésben, miközben akkor már fájt a könyöke.

A Steelers “nem edzett” státuszt adott Big Bennek annak a hétnek a szerdáján, de azt írták, hogy nem sérüléshez köthető a hiánya. Csütörtökön és pénteken teljes edzésmunkát végzett a jelentés szerint, és semmilyen sérülést nem jeleztek a csapatnál. Aztán a mérkőzésen non-kontakt könyöksérülést szenvedett az irányító, ezzel véget is ért a szezonja.

Lehet, hogy a csereirányító Mason Ruolph buktatta le véletlenül a Steelerst, ugyanis azt nyilatkozta a következő héten, hogy a Patriots elleni vereség után ő már hallotta, hogy problémája van a könyökével Big Bennek.


A Packers pass rusherét, Za’Darius Smitht még szeptember 29-én állították meg a rendőrök gyorshajtásért. Smith csapattársaival, Rashan Garyvel és Kingsley Kekevel utazott haza Chicagóból Green Baybe, mikor egy 60 mérföld per órás helyen 81-gyel kapcsolták le és kis mennyiségű marihuánát is találtak a kocsijában. Ugyan nem büncselekmény kategória, csak szabálysértés, az NFL ettől függetlenül büntetheti a játékost.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!