About the author

26 Comments

 1. 1

  Bélabá a csótány

  Persze, kell az 1/1, mert még véletlen felcserél érte a top 10-be egy normális csapat :”D

 2. 2

  acsdav2

  Hát én elég nagy tételt tennék rá arra, hogy Tua már 2 hete nem az 1/1 legnagyobb várományosa. Én legalábbis szinte biztosra veszem, hogy a Dolphins azért kezdett el nyerni, mert tudják, hogy a Bengals 1/1-en valószínűleg Burrowt húzná.

 3. 3

  Gergely Nagy

  Szerintem még azért nyert a Phins mert Fitzmagic soha nem adja fel, szar ő bele mennyi intet dob felál és folytatja és ez átragadt a többiekre. 😀
  Igazából ő Miamiban a tankelhárító xd

 4. 7

  p. p.

  Saban kénytelen kelletlen azért csak odasomfordált hozzá. Lehet akármekkora edző, de egy nyomorék emberileg.

 5. 8

  bjeela

  Lehet, hogy közben pofán is vágták, de egyből a csípőjéhez kapott a nyomorult.

 6. 9

  Bélabá a csótány

  Belsővérzés?

 7. 10

  Bélabá a csótány

  Főleg hogy ez egy undorító célzás tőle a durván egy éve meghalt Bob McNair-re.

  https://www.ninersnation.com/2018/3/16/17131114/colin-kaepernick-kunta-kinte-shirt-bob-mcnair-deposition

 8. 11

  bjeela

  Leesett a sisakja és két védő is rázuhant, beleverve a skac képét is a földbe, nem csodálom, hogy közben a szája is megsérült. A belső vérzés nem szok kikeveredni a szádon, hacsak nem a gyomor vagy a tüdő érintett, márpedig egyiket sem gondolnám. Báááár, elnézve a savótekintetű HC-t, lehet, hogy van egy kiadós gyomorhurutja a Savantól eredeztethető stressztől… ;)

 9. 12

  Bélabá a csótány

  Mármint arcüregi vérzésre gondoltam.
  Törésnél simán előfordul.

 10. 13

  bjeela

  Fasssssetuggya, de nem úgy nézett ki, hogy a fejét verték volna szét. Egy arcüregi bevérzésnél olyan ronda lenne a fejed igen hamar, hogy namég.

 11. 14

  bjeela

  Így már mindjárt más, ennek legalább van értelme, mert Bob apó sem fogta vissza magát az ügyben, viszont rohadtul nem segíti a visszatérési esélyeit Kapnak.

 12. 15

  renningan

  Szerintem azért nyert a Dolphins, mert nyerni akartak és találtak két olyan béna csapatot, ami ehhez asszisztált. Nem lepne meg, ha a Bengals is el kezdene nyerni, ha kicsit összejönnének a dolgok.

 13. 16

  bjeela

  Megnéztem a sérülésről készült videót és sajnos egy rossz mozdulat – a jobb lábát húzta maga alá, amit a két védő továbbtolt és a jobb combcsont feszítette szét a medencéjét, ami állítólag eltört és még a fene tudja, mi történt – okozta a karrierjét is veszélyeztető balesetet. Elképesztő dráma. Az tuti, hogy Tua a szezon végén nem lesz ott a drafton és az is kétséges, hogy valaha ott lesz. Nem csodálom, hogy ordított a fájdalomtól, főleg, hogy kocsival vitték le szivacságy nélkül, mivel még nem tudták, mi a gond.

 14. 17

  bjeela

  Na, ebből sem lesz semmi, a csávó már azonnal provokál egy Kunta Kinte feliratú pólóban…

 15. 18

  acsdav2

  Ez igaz, de azért emlékezz mi történt a Redskins ellen! :) Vagy a Steelers ellen? :) 14-0-ra vezetnek aztán hirtelen mindenki kienged? :) Amúgy minden elismerésem most a csapat iránt!

 16. 19

  bjeela

  Ez egy rohadt szar sérülés és nagyon nehéz megjósolni, mire számíthat a felépülést/rehabilitációt követően. Erre bazírozni őrültség lenne. Amíg nem tudjuk, mi van Tua-val, addig ez szimpla ködszurkálás és a logikusnak jelenleg az látszik, hogy nem lesz ott a drafton.

 17. 20

  bjeela

  Ez egy rohadt szar sérülés és nagyon nehéz megjósolni, mire számíthat a felépülést/rehabilitációt követően. Erre bazírozni őrültség lenne. Amíg nem tudjuk, mi van Tua-val, addig ez szimpla ködszurkálás és a logikusnak jelenleg az látszik, hogy nem lesz ott a drafton.

 18. 22

  acsdav2

  Kizártnak tartom, hogy a Dolphins azok után, hogy szándékosan leépítette a csapatot és bevállalta ezt a szégyenteljes évet úgy áll hozzá a drafthoz, hogy nekik mindegy melyik QB jut nekik. A Redskins ellen különösen furcsa volt, hogy rámentek a 2 pontosra (ők jöttek fel, az OT-ra ők mentek volna lélektani előnyben) illetve amilyen játékot választottak. Én azt gondolom, hogy a Bengalstól kaptak egy fülest, hogy Burrowt vinnék, a többi gyenge csapat (Jets,Giants,Redskins) meg nem fog húzni QB-t így nem kell számolgatniuk, Tuat eltudják vinni.

 19. 23

  acsdav2

  Ha nem karrier-ending a sérülés, csak a 2020-as évet kell kihagynia, szerintem érdemes a draftra mennie.De a Dolphinsnak vagy bárki másnak is érdemes lennie draftolnia. Az egy kvázi redshirt év lenne neki. Úgy is mindenki arról beszélt, hogy abba a Dolphinsba nem feltétlenül kellene kezdőnek lennie első évben.

 20. 24

  bjeela

  Nézem egy kis szunyókálás után a srácról szóló híreket és bár a Bama ortopéd orvosa bizakodó – mármint abban, hogy Tua teljes felépülése várható -, azért én még parázok. Az tuti, hogy a most következő drafton nem szerepel, hacsak Joseph Smith, Thetán(esetleg maga Ron Hubbard), Krisna, Elohim, Kecalkoatl, Odin, Zeusz és Eru egyszerre alászáll és megsegíti, vagy az ERŐ beleköltözik. A dráma az egészben, hogy ő akart még játszani, Saban meg már korábban leszedte volna a pályáról, de megállapodtak, hogy ez lesz az utolsó drive ezen a meccsen, aztán jön a csere QB. Sabant meg most megüti a guta, mert így oda a rájátszás, vagy ha mégis bekerülnének, akkor is ott nem sok jóra számíthatnak.

 21. 25

  ahanem

  nyilván
  de ha én lennék Saban még oda is mentem volna egy hetyke “én megmondtam hogy gyere le a pályáról te hülyegyerek” kifejezéssel, mert hogy az edzőnek általában mindig igaza van

 22. 26

  Gergely Nagy

  Valóban főleg a Redskins elleni :D A Steelers ellen megeshet, még ha az utóbbi évek leggyengébb vasasa is. A Redskins ellen a kétpontosnál a playhívással volt a baj, de szerintem rosszul döntött a stáb rugni kellett volna.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team