Connect with us

Hír

Megsérült az 1/1 egyik fő várományosa

Rossz hírt érkezett több potenciális 1/1-es (vagy simán QB-hiányos) csapat számára: az Alabama irányítója, Tua Tagovailoa ismét megsérült. A támadó már eleve sérüléssel küzdött, a Mississippi State elleni mérkőzés második negyedében pedig két védő legyalulta, hordágyon kellett levinni és állítólag ordított a fájdalomtól.

 

 

A QB-nak jó meccse volt, 18 passzából 14 volt jó 256 yardért és két TD-ért, az Alabama pedig 35-7-re vezetett. Ennek ellenére ugyanakkor több újságíró is kérdőre vonta Nick Saban főedzőt, hogy egy Tua nélkül is könnyűnek ígérkező meccsen miért erőltette az amúgy is komoly bokasérüléssel bajlódó irányítót (amihez most hozzá lehet adni egy csípősérülést is).

 

Tagovailoa sok szakértő szerint az 1/1 egyik, ha nem a legnagyobb esélyese a 2020-as drafton. A sérülése után egyébként több helyen is elkezdték pedzegetni, hogy az irányító az egészségét óvva kiülheti a szezon hátralévő részét, de erre nem sok esély van. Egyrészt egy potenciális franchise-irányító értékét nem rontja annyira, ha sérülés miatt például egy szezont ki kell ülnie, másrészt Joe Burrow remek játéka miatt amúgy is bizonyítania kell, hogy ő a class legjobb QB-ja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!