About the author

13 Comments

 1. 1

  ducksfan

  Szépen összeszedted, de lenne két kérdésem:
  1. Miért gondolod, hogy nem lesz nagy QB-rush? Szerintem pont amiatt, amit te is írtál, hogy ha valaki belenyúl a tutiba, akkor 4-5 évig olcsón lesz egy jó újonca, aki mellé lehet csapatot építeni (Eagles, Rams). És szerintem a jelenlegi csere QB-k nem véletlenül lettek azok, belőlük senki sem nézi már ki a megváltót, ergo kell valaki helyettük (is). Az “öregek” helyett meg pláne.
  2. RG3 ill. Bortles mint cserealap nem merült fel benned, pedig előbbi idén is mér többször jól szállt be (OK a rendszer passzol hozzá), míg a Jax-nél úgy tűnik nem Bortles volt a fék.

 2. 2

  chester

  Keenumot is irhattam volna, de en sem ot, sem a masodik pontban emlitett ket uriembert nem tartom olyannak, akiben barmilyen fantazia lenne, netan rabiznam a kezdot.

  Az ujoncokrol nem nagyon tudok nyilatkozni, a tobbiek a 2013-as classhoz hasonlitjak a mostanit, az meg nem tul jo elojel.

 3. 3

  Ádám Váradi

  Mármint akik idén újoncok az NFL-be, ők lettek a 2013-as classhoz hasonlítva?

 4. 4

  Ádám Váradi

  Az egyik legérdekesebb QB prospectet nem is említetted meg! Jordan Love Utah State, rá egyébként kíváncsi vagyok, videókat nézegetek róla, és vannak eszméletlenül csodás passzai, olyan szögekből és pozíciókból tud rakétát dobni hogy az elképesztő, azonban a labdára nem tud sokszor vigyázni. Azért egy 3.kört mindenképp megérne a Vikings-nak.
  Szerintem is fog QB-t húzni a Vikes, idén a 3.körtől feljebb biztosan nem, de ha Cousins ne adj isten nem hosszabbít. Akkor a 2021-es drafton húzunk.

 5. 5

  Ádám Váradi

  Egyébként nagyon király cikk lett, köszi szépen:)

 6. 7

  Bélabá a csótány

  3.kört ?
  Nézted te a statjait is?:”D

 7. 8

  Everlast77

  Szuper cikk, köszi!

 8. 9

  Ádám Váradi

  Igen tudom, a labdára annyira nem tud vigyázni, és TD-t se dobott olyan sokat, de ettol függetlenül van benne valami különleges ami nekem tetszik.

 9. 10

  R. Baggio

  az LSU ellen nagyot betlizett, amikor pedig felhívhatta volna magára a figyelmet, így minimum a combine-ig igen radar alatt lesz

 10. 11

  Fetyke

  Az új Favre? :)

 11. 12

  Ádám Váradi

  Lehet;)

 12. 13

  ewzywv

  remek cikk!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team