Connect with us

Érdekességek

Mike Evansnek összejöhet az, ami AJ Greennek nem sikerült

Bár a Bucs nem kifejezetten sikeres, de Mike Evans ettől függetlenül hihetetlenül játszik: 10 meccs alatt 993 yardot szerzett. Ha még hét összejön, akkor ő lenne mindössze a második játékos a történelemben, akinek sikerült 1000 elkapott yardot szereznie karrierje első hat évében. Ez eddig csak Randy Mossnak jött össze.

 

 

Evans jelenleg 453 elkapásnál tart, ebből 7 096 yardot és 47 TD-t szerzett. Még hat meccse van javítani ezen, bár annyit úgy sem tud, hogy Moss számait megközelíthesse: minden idők egyik legjobbja első hat évében 8 375 yardot és 77 TD-t termelt. Egyébként Moss a hetedik szezonjában 1000 yard alatt maradt, így Evans jövőre történelmet is írhat.

 

 

Persze ehhez még össze kell legalább hét yardot kaparnia. Könnyűnek tűnik, de AJ Green a megmondója, milyen nehéz is az. A Bengals klasszisa 2016-ban 10 meccs után 964 yardnál tartott, majd megsérült, és bár többnyire alkalmas lett volna a játékra, de csak a rekord miatt nem akarták erőltetni, így nem is jött össze a maradék 36 yard.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!