Connect with us

Hír

Minden rövidhír a tegnapi napról

Elég sok kisebb, vagy közepes dolog történt a szerdai napon – sérülések, igazolások -, ezeket szedtük most egy csokorba.

Ugyan Bill Callahan ideiglenes főedző nem kötelezte el magát, Mike Garafolo arról számol be, hogy várhatóan Dwayne Haskins marad a Redskins kezdő irányítója a bye week utáni hazai New York Jets elleni mérkőzésre.

Zac Taylor főedző azt mondta, hogy AJ Green a héten visszatér és az idei szezonban először bemutatkozik a pályán. Úgy volt, hogy teljes edzésmunkát fog végezni, azonban aztán a walkthrough után nem érezte jól magát és mégsem edzett, így lehet, hogy várat magára még egy hetet a visszatérése.

Brandin Cooks ezt a hetet mindenképp kihagyja agyrázkódás miatt, és találkozni fog egy erre szakosodott specialistával Pittsburghben – a Rams a Steelershöz látogat -, hogy többet megtudjon az állapotáról. Ez azt jelentheti, hogy hosszabb kihagyás is várhat akár rá.

Hasonló a helyzet Sterling Sheparddel, aki szintén specialistához látogat, és állítólag olyan komoly a baj, hogy akár IR-en is landolhat, amivel ki kellene hagynia a szezon hátralévő részét.

Szintén Giantsszel kapcsolatos hír, hogy a tight end Evan Engram lábfeje nincs rendben, ezen a héten biztosan nem lép pályára, de akár több hét kihagyásra is számíthat. Szerencsére nem úgynevezett Lisfranc sérülésről van szó, mint például Cam Newtonnál, tehát a legrosszabb forgatókönyvet elkerülte.

Az Eagles leigazolta az elkapó Jordan Matthewst, akinek ez már a harmadik turnusa lesz a Sasoknál. Borzasztó a csapat elkapó-helyzete, neki pedig jó kapcsolata van Wentz-cel, ennyi pozitívum lehet vele kapcsolatban.

Az Eaglestől kivágott Andrew Sendejo korábbi csapatánál, a Minnesota Vikingsnál talált munkát.

A Seahawks nemrég kivágta a negyedik körös újonc elkapóját, Gary Jenningst, akit a Dolphins vett fel a waiverről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!