About the author

72 Comments

 1. 3

  Bélabá a csótány

  Mondjuk az is tök jó, hogy a zebra végignézte volna ahogy Pounce szétrúgdalja Garrett fejét…
  Garrett és Pounce is jöhet eggyel Chris Smith-nek,főleg hogy tőle volt legkevésbé elvárható a közbelépés…

 2. 4

  vabu

  Méghogy a Cinci Pittsburgh meccseken van a legaljasabb rivalizálás. :))) Úgy látszik az AFC North ilyen, lásd Vontaze Burfict!

 3. 6

  Fetyke

  Puncinak ez a dolga…
  Garrett pedig leginkább Goodellnek jöhet majd eggyel, ha csak pár meccsre tiltják el…

 4. 7

  vabu

  Igy van, az a dolga hogy mindenáron megvédje az irányítóját, mint egy testőr. :) Igaz, most kicsit túltolta.

 5. 8

  Fetyke

  Valóban jár neki is az 1-2 meccses eltiltás. Régen még tök elfogadottak lettek volna ezek a módszerek, ma már nem azok. :D

 6. 9

  Krisztian Fekete

  A fekvő ember fejberugása sose volt elfogadott.

 7. 10

  Gáspár Bollók

  Punci a QB-ját védte, Garrett saját magát, ahogy a QB is. Tehát a te gondolatmeneted alapján mindenki csak a dolgát tette.

 8. 11

  bjeela

  “Az egész úgy kezdődött, hogy visszaütöttem.” Szóval Garrett már az elején túltolta a bringát, mert a laszti már ott sem volt, amikor ő még rendesen a földbe akarta döngölni Rudolphot. Mentségére legyen mondva, hogy nem láthatta, hogy Rudolph eldobta a lasztit és ha így nézzük, akkor helyesen járt el, hiszen ha a laszti mégis Rudphnál van, akkor végig kell csinálni a szerelést és sackelni a QB-t. Röviden egy félreértésből indult a balhé, hiszen Rudolph abból indult ki, hogy a laszti már nincs nála, akkor mija szarért akarja Garrett a földbe verni, mit egy karót, tehát ellenállt és dühödten visszaverni igyekezet az őt ért indokolatlan támadást, sőt, még utána sem hagyta abba, hogy földre kerültek, mert úgy érezte, hogy ellene irányul egy szándékos durvaság. Garrett meg nem értette, mi a szarért akarja letépni a sisakját és rugdossa őt Rudolph, ő is személyes támadásnak vélte a QB tetteit és ennek megfelelően “kölcsön kenyér visszajár alapon letépte Rudolph sisakját. Ami ez után történt az már a lila köd eredménye mindkét oldalról, mert vélhetően Rudolph mondott pár keresetlen szót Garretnek, aki beverni igyekezett a szájaló taknyos pofáját és Garett ezért joggal kap erre a szezonra szóló eltiltást, ahogy Pounceynak is jár pár meccsnyi szusszanás. Nincs itt semmi látnivaló emberek, oszoljanak!

 9. 12

  ktms

  Uh, ez nem volt egy túl szép jelenetsor. Minden egyes szereplője nyakig benne volt. Ilyet, hogy egy sisakkal rásomni valakire, ez totál gáz akkor is ha előtte az a másik le akarta szedni róla saját sisakját.

  Kíváncsi vagyok a büntetésekre. Ki kap és mit és milyen mértékben.

 10. 13

  bjeela

  Amúgy ez a megállapítás stimmel, feljebb részletezem is, hogy miért. A sisakkal verés viszont már más tészta.

 11. 14

  bjeela

  Egyezünk, de azért nézz végig egy 1960-as évekbeli mecset… ;)

 12. 15

  kitalaltnev

  Rossz, visszaaltató hajnali meccs, elfogadhatatlan, de hatásos ébresztővel a végén. Ezek megőrültek! :/

 13. 16

  Krisztian Fekete

  Hja, ha így nézzük, akkor előtte meg párbajoztak az emberek, meg lovagi viadalokat vívtak, sőt, még régebben a gladiátorok meg is ölték egymást. :) Akkor aztán tényleg fejbe lehetett rúgni a fekvő embert is. De azért rég nem ott tartunk.

 14. 17

  bjeela

  olvasd el mégeccer, mit írt a Fetyke… ;) van ott egy szó…

 15. 18

  csak ezt ne

  Myles Garrett ha nem hagyja ki ezt a szezont azzal, hogy a következő hasonló már végleges eltiltás lesz, akkor az csak olaj a tűzre. Idióta és borzalmas. Az őt földön rugdosó falember is minimum 4-5 meccs, és a korábban kiállított illetve a szintén alulmúlhatatlanul érkező, hátulról támadó védő is kapja meg a maga néhány meccsét!

  Egy megnyert meccsen 8 másodperccel a vége előtt, brávó. Amikor megnyílt volna az út a rájátszás felé az egy hazai Ravens meccsen kívül csupa-csupa simán verhető ellenféllel, hihetetlen. Gregg Williams rossz szelleme lebegett a pálya felett. Szimpatizáltam a Browns-szal a sok keserves év után reméltem a feltörésüket, de ez most mindezt múlt időbe tette.

 16. 19

  Bélabá a csótány

  “akkor is ha előtte az a másik le akarta szedni róla saját sisakját.”
  Kettő közt még le is rángatta Rudi-ról a sisakot….

 17. 20

  Bélabá a csótány

  Látta hogy off a QB,hiszen Schobert is kicsekkolt rudi-ról és elkezdett elfutni.
  Onnantól “roughing the passer ” szóval jogosan próbálta meg rudi ellökni magától.

 18. 21

  bjeela

  Bélám, nem figyelsz! Mégeccer: Garrett fél lépésre és az átölelés pillanatában van,amikor Rudolph még el sem kezdte a dobómozdulatot, majd már átkarolta, amikor Rudolph eldobta a lasztit, amit Garrett nem láthatott, legfeljebb talán érezhetett, de biztos nem lehetett benne, mert a feje Rudolph mellén volt. Kikockáztam amennyire tuttam. Szóval a rtp nem igazán áll meg. De ugyebár azzal kezdtem, hogy Garett már az elején túltolta a bringát, mert mijaszarnak kellett egy megnyert meccs végén emberkedni(hacsaknem a statisztikáért, hogy legyen még egy sackje, ami lehet, hogy ösztönzőként benne van a szerződésében).

 19. 22

  Bélabá a csótány

  Lényegtelen hol fogta meg, ez minimum unsportsmanlike conduct,de az érkezési pozicióbol 100%-os fumble minimum várható, szóval inkább RTP.

 20. 23

  Tamás

  Végig nézve a videót, egyértelmű, hogy az elején Garrett teljesen feleslegesen keménykedett az irányítóval szemben egy megnyert meccs végén. Utána a többi már a frusztráció és az adrenalin okozta következmények.

 21. 24

  Tamás

  Végignézve a videót egyértelmű, hogy Garrett teljesen feleslegesen keménykedett az irányítóval egy megnyert meccs végén. Utána a többi már a frusztráció és az adrenalin okozta következmények.

 22. 25

  Arnold Patsenegger

  Ezért szeretem az NFL-t, a sok szer meg adrenalin néha egész érdekes jeleneteket szül. 💪

 23. 26

  Tzimisce25

  Valaki írta valahol, hogy nem kéne hőbörögni, hanem mosolyogva fogadni a 15 yardos büntit, és menni tovább, úgyis mindegy.

 24. 27

  Tzimisce25

  Baromira nem ez a dolga. DeCastro letekeri Garrettet, az rendben van, az a falember dolga. Amit Pouncey csinál, az pont ugyanakkora eltiltás kellene, hogy legyen, ami Garretté, legyen az 1-4-7 meccs.

 25. 28

  Fanyul23

  Hát akkor Garrett így zárja 2019-es évet :)
  2019 SEASON STATS
  SOLO
  20
  SACK
  10
  FF
  2
  INT
  0

 26. 29

  renningan

  :DDDDDDDD

 27. 30

  Fetyke

  Az irányító a csapat lelke, talán fontosabb, mint jégkorongban a kapus. Ekkora féregség esetén emberileg tök meg tudom érteni, hogy Pouncy agya elborult és szerette volna Garretttet szétverni. Nem mellékesen meg is érdemelte volna.
  Ettől még ez természetesen nem futballpályára való és jár érte eltiltás.

 28. 31

  Fetyke

  Bocsi, de a földön fekvő játékosról a sisak két kézzel történő lerángatását, majd az azzal történő fejbe verését nem igazán tudom önvédelemként elfogadni. :)
  A Pouncy által arra adott reakciót már sokkal inkább megértem emberileg…

 29. 32

  Fetyke

  Baromira nem ér a két dolog ugyanakkora eltiltást! Eleve Garrett megmozdulása kezdeményezte az egész balhét, és a megítélésében is sokkal súlyosabb a tette annyiban, hogy az súlyos, maradandó vagy akár halálos sérüléshez is vezethetett volna.
  Nálam Myles minimum 10 meccset kapna…

 30. 33

  chester

  Zsenialis!

 31. 34

  bjeela

  A megfogás abból a szempontból érdekes, hogy onnan nem láthatta, hogy Rudi megszabadult a lasztitól, ergo rástartolt egy sackre.

 32. 35

  Gáspár Bollók

  Sokkal inkább önvédelem, ha lecsavarják a fejed, te pedig ezen kiborulva lerángatod a másik sisakját, mint az, ha bántanak egy havert, te pedig odamész, a földön fekvő, lefogott, mozgásképtelen embert fejbe rúgni. Ha az alattomosságot nézem, akkor nálam Punci viszi a prímet, csak kicsivel beelőzve Garrettet.

 33. 36

  Arnold Patsenegger

  Az év kommentje 😀😀😀😀😀

 34. 37

  Fetyke

  Azért mosolygok magamban ezen, mert emlékszem én egy bő két évvel ezelőtti esetre, amikor egy bizonyos Barr nevű játékos tök szabályosan földre vitt egy Rodgers nevű irányítót, és hetekig, hónapokig ment itt a szöveg a csapat szurkolói részéről, hogy direkt sérülést akart neki okozni, és mekkora szemétség volt, és eltiltás, meg stb. Emlékszünk még ugye? :) Azért kíváncsi lennék mit szólnátok, ha mindezt ARod-al csinálta volna Garrett? :D
  Na! És visszakanyarodva, itt Garrett minden megmozdulása kimerített valamilyen szabálysértést. Sőt! Ezekkel a sisakokkal, ezek a kigyúrt atléták akkorát tudnak ütni fejre, hogy az nagyon könnyen halálos is lehet. Innentől kezdve az én szememben emberileg nincs felmentő körülmény Myles számára, ha ott helyben főbe lövik a Steelers játékosai, azt is meg tudtam volna érteni, és elfogadhatónak tartottam volna ekkora gerinctelenség láttán. Persze azért büntetés jár Pouncy tettéért is. :)
  Ezek szerint nem egyformán látjuk a dolgokat…

 35. 38

  Balazs Simon

  Teljesen egyetértek. Bennem felmerült az a kérdés is, hogy minek volt még egyáltalán a pályán Garrett. Ha tudja az edzője, hogy heves vérmérsékletű hülyegyerek, akkor egy megnyert meccsen 8 másodperccel a vége előtt már a nem ő, hanem a cseréje játszik. Legfeljebb nem lesz még egy sack..nabumm.

 36. 39

  vabu

  Hajtott az év védője és a Walter Peyton díjra. :)

 37. 40

  Gáspár Bollók

  Egyrészt már akkor is (MIN meccs) azt mondtam, hogy szabályos volt (bár sokkal később érkezett Barr, mint itt Garrett), csak nagyon szerencsétlenül esett ARod. Másrészt, ha ARoddal történne ez, akkor azon kívül, hogy baromira meglepődnék, sem mondanék mást mint most (mondjuk ő hagyta volna, hogy a társak lerendezzék és nem menne oda egy újabb sallerért egy hústoronyhoz, ami persze nem ebyhíti G. tettét).
  De a lényeg, h én nem értek azzal egyett, hogy Punci tette érthetőbb (te a saját szemszögedből persze láthatod így), mert benne semmilyen extra indulat nem lehetett úgy, mint a két verekedő félnél. Egyszerűen aljas módon egy védekezésképtelen embert (akit nem ő fogott le, mint egy tisztességes ketrecharcnál) rugdosott meg.

 38. 41

  Krisztian Fekete

  Emberileg sem értem, hogy a földön fekvőt feje próbálom rugni. Bocs, most nem értek egyet.

 39. 42

  Fetyke

  :DDD

 40. 43

  Lajos Nagy

  Jó meccs volt, csak 4 embert szórtak ki.

 41. 45

  Krisztian Fekete

  Mondjuk nem tudsz olyat mutatni, hogy Rodgers megragadja a rátámadó védő (akár Barr, akár más) sisakját, majd miután földre vitték, még le is próbálja rúgni magáról. Szóval ez az összehasonlítás sánta, még ha értem is, hogy érzelmi töltést és azonosulást akarsz vinni bele. Mondjuk ott én semmi szándékos sérülésokozási szándékot nem véltem felfedezni, de talán késői szerelésnek ítéltem meg. De az benne van a játékban. Ez nincs.

  És nem csak Garrett megmozdulásai sértették a szabályokat, hanem Rudolph és Pouncey megmozdulásai is.

  De nem Garretet akarom felmenteni, ellenkezőleg. Hanem a többieknek is súlyos büntetéseket adnék.

 42. 46

  bjeela

  Ez nekem is feltűnt, de ebben egyértelműen a féltékenység játszott szerepet. Ugyanis már Rudolph kezdte a vetkőztetést – bár sikertelenül járt -, hogy mihamarabb forró csókban olvadhasson össze felgerjed kedvesével, de sajnos visszatért a féltékeny férj, aki elrángatta a csókra vágyó szeretőt, aki már lerángatta a sisakot a megkívánt kedvesről, de érezve, hogy ebből még baj is lehet sietve vissza akarta rakni a fejére a sisakot, nehogy kiderüljön,mit is akartak legott megcselekedni. Ez egy tipikus szerelmi háromszög volt, aminek a végén egy szerelemféltésből elkövetett ronda nagy pofozkodás lett, amibe beszállt a férj és a szerető oldaláról is pár jóbarát.

 43. 47

  DrBaji Mihály

  Ez még a Comedy Centralon is ütős lenne! :) :)

 44. 48

  bjeela

  Bármikor írok ennél sokkal ütősebbet, ha van rá fizetőképes igény, mert van az a pénz. ;)

 45. 49

  Pásztor László

  Indíts egy Patreont, háthaa ;)

 46. 50

  Sddasdaj

  Azert Rudolphnak is jarna az eltiltas.

 47. 51

  bjeela

  kis pénz, kis foci, nagy pénz…. ;)

 48. 52

  Bélabá a csótány

  “Bármikor írok ennél sokkal ütősebbet,”
  https://www.youtube.com/watch?v=pDXADtkX5Qw

 49. 53

  katonadani

  LOL :D

  most először rakok kb browns ellen és steelers mellett kétséges helyzetben, meg is érdemlem :(

 50. 54

  bjeela

  Tudod, druszám, azért az én fantáziámnak is vannak korlátai…

 51. 56

  bjeela

  ácsi…

 52. 57

  Vicgeordie

  Garrettnek egyébként egész évben voltak ritka aljas megmozdulásai, dirty hitjei. Repüljön az eltiltás neki és Pouncey-nak is…

 53. 58

  ktms

  Roughing The Passer » Unsportsmanlike Conduct » Facemask » Facemask » Are You An Idiot?

 54. 59

  chester

  Te beteg allat :D

 55. 60

  Krisztian Fekete

  Illetve megvédeni viszont egyáltalán nem tudta, csak megbosszulni próbálta.

 56. 61

  Pásztor László

  Pontosan, Decastro védte az irányítót, érdekes módon ő higgadt tudott maradni.

 57. 62

  slowmotion80

  a pontosítás kedvéért: Haynesworth nem rúgott, hanem taposott, nem fejtetőre, hanem arcra. amikor már nem volt sisak Gurode fején.

 58. 63

  ahanem

  effort: 100

 59. 64

  László

  A videón tisztán látszik, hogy csak vissza akarta rakni Rudi fejére a sisakot, szóval az egész csak egy fatális félreértés volt.

 60. 66

  ahanem

  az arc is fej része, a pontosítás kedvéért

 61. 67

  ahanem

  ez minimum roughing the passer, mert ez a teljes testsúllyal az irányítóra esés esetét 100%-ban kimeríti, múlt héten pedig Gerald McCoy kapott egy ilyen büntetést, amikor a kisujja volt Rodgersen, nem pedig egy ilyen eset után.

 62. 68

  ahanem

  Kezdjük ott, hogy a sack mozdulatsora szabálytalan volt, és ezt tudta Garrett is.

 63. 69

  ahanem

  Valamit tisztázzunk, mert ez nem viálgos az embereknek, ahogy nézem. SISAKON RÚGTA, NEM FEJEN. A sisak azért van, hogy a hasonló erőbehatásoktól védjen, míg ha ezt eltávolítják, és egy hasonlóan kemény, rideg dologgal fejbeütnek, az nem a sisakra mért ütés, hanem fejre, itt pedig nem véd meg a sisak.

  Persze, tiltsák el az összeset a szezon hátralévő részére, meg a következőre, de szerettem volna látni, hogy ha Garrettről is letépik a sisakot, s úgy rúgdossák fejbe, akkor legalább egyenlő behatások érik mindkettejüket.

 64. 70

  slowmotion80

  az. csak nem biztos, hogy ott ugyanolyan vastag a csont, mint a fejtetőn.

 65. Pingback: BREAKING: Határozatlan idejű eltiltást kapott Myles Garrett! | Fűzővel kifelé!

 66. 71

  atis123Juve

  Csak kérdem, hogy Rudolf miért nem kapott semmit? Az is gusztustalan volt amit ő csinált.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team