Connect with us

Hír

Myles Garrettnek teljesen elborult az agya, jó eséllyel nem játszik már idén

A Browns megnyerte a csütörtök esti rangadót – összefoglaló hamarosan -, azonban mégsem diadalmas a hangulat Clevelandben, ugyanis a meccs legvégén Myles Garrettnek elborult az agya, letépte Mason Rudolph sisakját és azzal verte fejbe az irányítót. Íme az eset több kameraállásból is:

Garrett elég nyilvánvaló módon eltiltásra számíthat, akár a szezon hátralévő részére szólót is, és teljesen jogosan. Ezen kívül a rendőrségi eljárás sem feltétlen lenne meglepő az ügyben, voltak is rendőrök a Browns öltözőjében a mérkőzés után.

Hibáztam, elvesztettem a fejem és megbántam. Ez az egész negatívan érinti majd a csapatot. Értékelem, hogy néhány csapattársam a segítségemre sietett, de nem kellett volna idáig fajulnia a dolognak. Ez az én hibám

– mondta a meccs után Garrett, aki nem volt hajlandó arról beszélni, mi váltotta ki belőle ezt a viselkedést. A videófelvételeken látszik az is, hogy Rudolph is megpróbálta levenni a pass rusher sisakját és meg is próbálta rúgni, de ez akkor sem magyarázat arra, amit Garrett tett.

Sok irányító egyébként kitért volna a kérdés alól, de Baker Mayfield nem ilyen, még a pályán beszélt erről Erin Andrewsnak:

Nem láttam, miért kezdődött el, de ez megengedhetetlen. Nem érdekel, hogy nagy rivalizálásról van szó, ilyet nem lehet csinálni.

Albert Haynesworth egyébként 2006-ban ötmeccses eltiltást kapott, amiért megtaposta a Cowboys centerének fejét – ez lehet a legjobban ideillő történelmi eset. Meglepő lenne, ha idén látnánk még Myles Garrettet a pályán, akinek a neve mellett mostantól örökre ott lesz a “mocskos” jelző, pedig eddig egyáltalán nem erről az oldaláról ismertük meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!